Zapraszam www.flar-ital.pl
Printable View
Zapraszam www.flar-ital.pl
Taa... To nie jest okolica o którą pytałem.
ASO Fiat w Chrzanowie, jest tam 3 mechaników którzy ogarniają Alfe, przynajmniej moją ogarneli:P z tym że lepiej jest ustawić się z nimi po robocie.
Dzięki:) Właśnie myślałem nad ASO, jutro podjadę to się wszystkiego dowiem.
Jak będzie tam taki młody chłopak, 20 lat to możesz powiedzieć że znasz Marcina z Płazy i się na mnie powołać.
Rozrzad z wariatem zrobi, na fuche?
W Chrzanowie i w okolicach do tej pory nie trafiłem na nikogo godnego zaufania za to kilka krotnie się przejechałem na takich warsztatach jak mikunda - nie polecam oraz wipexim ceny z kosmosu ( czasami to idzie przeboleć jeśli wykonana praca jest adekwatna do tego ale w ich przypadku tak nie jest taniej wychodzi zrobienie w ASO ale mając swoje części i płacąc tylko za robociznę, nie wiem czy tak jest wszędzie ale zaobserwowałem że prawie drugie tyle mają prowizji na częściach, sam chętnie bym jeździł do mechanika z prawdziwego zdarzenia tzw. zapaleńca( fanatyka) Alf :)
mikunda i wipexim porażka,nigdy tam belli nie oddam,najbliższy mechanik godny polecenia znajduje sie w olkuszu , czuć tam włoszczyzna,co do aso kumpel robił 156 ,i jak zwykle zjebal.... robotę ,powymieniali pompy, czujniki ,świece, bo diesel nie palił rano ,a okazało sie ze aku do wymiany i coś tam z elektryką,z drugiej strony znać przyczynę a jej szukać,ale generalnie nie spisali się, wiec... , ja osobiście alfe zostawiłbym w olkuszu ,naszczacie większość wymian robię sam i mam spokój pozdro
Jakbyś potrzebował to blokady mogę Ci pożyczyć kolego.
Dzieki za informacje, przy aucie robie sam wszystko ale co jak co rozrzadu to sie troche boje, a przynajmniej rozsadek tak mi mowi ... :/