czujnika nie da się podłączyć bo się urwał kabel od niego , więc musze kupic nowy, a może to byc wina tego czujnika??
Printable View
czujnika nie da się podłączyć bo się urwał kabel od niego , więc musze kupic nowy, a może to byc wina tego czujnika??
czujnika raczej z kablem nie kupisz, tylko sam urwał pewnie się kabel od wtyczki jak tak to bedziesz musiał sam podłubać aby to naprawić , sam czujnik na pewno ma wpływ na prace silnika ale niewiem czy to jest akurat powodem twoich problemów, ale napewno zacznij od tego
właśnie zamówiłem nowy czujnik , pomoże ktoś jaki mam ten kabel kupić i program żeby sobie ten komp zresetować w aucie , muszę sam bo mechaniki u mnie maja kompy z tymi kablami ale tylko umieją błędy zwykłe kasowac tak to są zieloni i jeszcze tyle kasują za to że szok :/
Nie czaje co ci sie urwalo kabel od czujnika czy nozki na nim? zrob zdjecie bo nie moge sobie tego zobrazowac.
nóżki na czujniku :)
Nie jest to winna tego czujnika bo on nie ma nic wspólnego z pracą silnika on tylko wskazuje temperaturę silnika na wskażnik i kontrolkę przegrzania
panowie gdzie i jaki mam kupic ten kabelek do mojej alfy żeby zrobić reset kompa i skasowac błędy ECU ?? dajcie jakieś namiary