tylne lampki zapalisz kiedy chcesz kolego podczas jazdy na postoju z drzwiami zamknietymi itp itd
Printable View
tylne lampki zapalisz kiedy chcesz kolego podczas jazdy na postoju z drzwiami zamknietymi itp itd
uwierz mi ze nie chce mi się tego udowadniać bo nagrał bym Ci filmik. jaka role spełniały by lampki jeśli nie mógł byś ich zapalić podczas jazdy? tym bardziej dla pasażerów? na moje oko albo jesteś zbyt mało inteligentny żeby je włączyć albo masz takich pasażerów. to tyle ja podczas jazdy mogę włączyć każdą lampkę z osobna i nie potrzebuje do tego otwierać żadnych z drzwi
Nie ma co się sprzeczać. W mojej belli też się zapalają po naciśnięciu na klosz, podczas jazdy. Dziecko siedzące z tyłu zrobiło mi kiedyś prezentację pokazując że nie ma oddzielnego wyłącznika tylko się klosz naciska.
ale przecierz ja sie niesprzeczam bo wiem ze sie zapalaja bo tak napisalem w poscie wyzej up up...
A ja tylko pytam co może być nie tak skoro się nie zapalają :D Bo u mnie po naciśnieciu na klosz nie zapalają się - zapalają się tylko po otwarciu drzwi :P Tak więc pytam w czym przyczyna
jak widać nie tylko ty masz tak, kiedyś czytałem , w innym temacie ,że tylko podczas otwartych drzwi można je włączyć więc myslałem ,że tak ma być i nic nie kombinowałem
U mnie tez nie można włączyć tylnych lampek osobno a naciśniecie klosza powoduje ze lampka zapala się, bądź nie po otwarciu drzwi / centralnego itp. Wiec w rożnych rocznikach jest chyba z tym różnie.