oni mieli sam tlumik z tego co pamietam a nie caly uklad ;)
Printable View
oni mieli sam tlumik z tego co pamietam a nie caly uklad ;)
dcfan raz piszesz kolega raz per trol, zdecyduj sie na cos, bedzie latwiej nam sie pisalo :) Ciekawosc nie jest zdrowa, ale to nie tajemnica, nie, nie srebrna, wydechy sie zgadzaja:) czerwona, bo czerwone sa szybsze :)
obrazam? ja? kiedy? to Ty mnie oceniasz i moje finanse co jest mowiac miedzy nami jakies troche dziwne nie uwazasz??? podniecac? nie dodawaj sobie i nie myl lania z gory z podniecaniem chociaz ten sam narzad do obu czynnosci :) i jaki honor??????? myslisz ze sie bede z Toba zakladal ze cos kupie i Ci cos udawadnial ?????? hehehe zabawny jestes :) normalnie comedy club :)
Pfourul po co ta wrogosc? jaki najlepszy??? Nie myl czyjegos poczucia wlasnej wartosci z jakas rywalizacja kto jest lepszy, bo do tego trzeba chyba kilku zawodnikow a ja tu takich nie widze. No 8 tysi no i co? To jakas zaporowa cena? Ma mnie odstraszyc? Czy co mam zrobic? Poleciec do tesco i kupic za 80 pln caly? Bo nie wiem co sugerujesz? Niektorzy wsadzili w swoje Alfy po kilkadziesiat tysi, ich tez z zawisci czy zazdrosci tak "uswiadamialiscie" jak to wyrzucaja niby plny w bloto, kiedy za rogiem tesco i po bolu? Te Democary to wam pewnie spac po nocach nie daja, ze jeden moze byc warty tyle co wasze wszystkie wozki razem:)
ja pasuje ... ;D nie ma bata na tego pacjenta :D powiem ci jedno zyj dalej w przekonaniu ze jestes super, obysmy spotkali sie kiedys na jakims zlocie to bedziemy widzieli kto bedzie lal z gory ;]
Cena może nie zaporowa, ale pochwal sie jak zakupisz. Chetnie zobacze jak wygląda:)
Faktycznie. środek i koniec byl z JP, wcześniej był custom z nierdzewki. Felgi też z JP targali.
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:08 ----------
Bo jak sie zachowujesz jak troll, to tak należy pisać. Wybacz - jak Cię widzą, tak Cię piszą.
Kolego Bamboszek pacjentow to badz laskaw poszukac u siebie w domu, do mnie mozesz sie zwracac Kolega, Forumowicz, Sejbr lub Pan czyli w sposob ogolnie przyjety przez cywilizowanych kulturalnych ludzi. Dzieki za zrozumienie mam nadzieje :) A i nie kus z tym zlotem, bo sie moze spelnic :)
Majster ja tez bym go chetnie zobaczyl :)
dcfan nie ma bolu, moze byc trol, milo mi Cie poznac goblin :) Bez urazy.
Do takiego samochodu układ wydechowy za kilka tysięcy złotych? Litości :)
Załącznik 43032 Załącznik 43031
Przy okazji...
BMW nie robi silników V6 :DCytat:
Napisał SEJBR
HEHEHE jak tam zmiana wycieraczki moj ty nieudolny adwersarzu hahaha? a wlew paliwa otworzyc umiesz czy Ci tez pomoc hahaha Ano do takiego, bo do twojego to naprawde zal kazdej wydanej zlotowki, na szrocie moze z 500 pln na wage ci dadza, a przy okazji dzieciaku wyjasnij nam tu wszystkim czym sie rozni od democarow zanim wsadzono w nie tysiace zl?????? Czekamy! hahahaha osmieszaj sie dale, to sie robi nawet zabawne :) Wiesz w ogole ze jeden z democarow byl po pozarze nawet wczesniej czy nie masz o tym bladego pojecia jak o calej reszcie? Wiesz ile kosztuje samo ospoilerowanie Cadamuro ktore widzisz na fotce???? podpowiem, tak lekko liczac z dziesiec razy tyle ile twoj szpachlex z drutem :) Cos jeszcze w temacie ?
PS. Fakt, Bmw słynie właśnie z tego że produkuje rzędowe a nie widlaste szóstki , silniki widlaste są od v8 w góre, blad literowy z przyzwyczajenia, normalnie jestem z ciebie dumny ze czasem nadazasz :)
Poniżej masz zdjęcia. Czym się różni przede wszystkim Twój czerwony rumak widać od razu - wyczuciem stylu. Czymś czego nie kupisz za pieniądze.
Załącznik 43036 Załącznik 43037