Witam. Mam pytanie do Kolegow którzy mieli kilka plnowi wydali je na konkretny wydech do swoich v6. Ja na razie testuje u siebie Ragazzona w polaczeniu ze strumienica i koncowymi Michaela, ale mysle o zmianie. Zalegaja mi podwojne końcówki TechArta dedykowane do Porsche i myślałem żeby może je polaczyc z jakims innym wydechem. Myslalem o Wolfie, Scorpionie może Supersprincie. Czy ktos z Was miał doświadczenia z tymi firmami lub ma zamontowane cos takiego? Czy Wolf produkuje cos do Alf, jakies dedykowane zestawy? Bo widzialem je w kilku innych markach. Czy może polecicie jakis porządny pierwszoligowy układ wydechowy firmy o jakiej nie wspomnialem? Jakies ciekawe sugestie? Jakis wydech jest wyraznie lepszy od innych?
PS. To powazny temat dla powaznych ludzi wiec zwracam się z uprzejma prosba do MODERATORA żeby w miare możliwości monitorowal ten temat, bo nie chcemy chyba żeby powtorzyly się niezgodne z REGULAMINEM ekscesy z tematu o dolocie gdzie mala grupka nazwijmy to dzieci zeby nie urazic ich wrazliwosci i nie naruszyc REGULAMINU gdyz nie jest to nazwa wulgarna, obrazliwa, rasistowska czy dyskryminujaca ze wzgledu na orientacjezablokowala temat w którym Koledzy chcacy zmienic u siebie dolot mogli się czegos dowiedziec, zadac pytania i ktos z wiedza mogl im na nie odpowiedziec. Z gory dziekuje w imieniu wlasnym i Kolegow zbulwersowanych pozbawieniem szansy na dowiedzenie się nowych rzeczy w jakzesz waznym dla wielu fanow prawdziwego tuningu temacie.