tak zgadzam sie ramki z logiem klubu i nickiem wystarcza...
mam nadzieje ze tamat nabierze rozpędu i więcej osób zadeklaruje chęć wpisania w ramkę swojego nicka ..
Printable View
tak zgadzam sie ramki z logiem klubu i nickiem wystarcza...
mam nadzieje ze tamat nabierze rozpędu i więcej osób zadeklaruje chęć wpisania w ramkę swojego nicka ..
Już kolega wspomniał ale przypomnę bo widzę że nikt nie zauważył....
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...lfaholika.html
A jeżeli chodzi o ramki to ja po prostu sobie dokleję nick. Myślę że nie trzeba do tego wielkiej akcji tym bardziej że nie każdy będzie chciał a i wyprodukować każdą inną to dodatkowy problem. Chyba że ktoś się zadeklaruje z produkcją takich ramek (poda cenę) to rozumiem to za konkret i można otworzyć polemikę. Ale rozpisywanie się znowu na kilka - kilkanaście stron to nie widzę sensu. A tak pewnie będzie.
widzę ze temat id zakończył sie fiaskiem..
ciężko sie jest dogadać z ludzi
chyba lepiej postawić pod faktem dokonanym
Mianowice do kupienia w sklepie naklejka z nickiem która z góry ma określone swoje miejsce na aucie gdzieś w rogu szyby czy na podkładce pod tablice..
tak było by lepiej...
bo szkoda mija sie goscia czy jest sie mijanym widzisz podkładkę z alfoholikow ale nic więcej...
troche przykre..
właśnie.... dlatego myślę że w tematach których jest potrzebny inwestor czy zlecenie prac na zewnątrz to temat trzeba zacząć od oferty. W stylu:
"Imienne ramki za kwotę xx. Kto chętny?"
A do póki nie ma konkretów to jest tylko bicie piany i spory o bzdety. Do niczego to nie prowadzi. Ponieważ nawet jak jakimś cudem dojdziemy do porozumienia to i tak się okaże że cena nie teges, a nie ma wykonawcy, nie ma kto zbierać i zarządzać, nie ma komu rozsyłać i milion innych problemów.
Jak ktoś ma konkret to ok a jak mają padać tylko komentarze to tylko syf z tego wyjdzie i temat umrze jak wspomniany wcześniej.
pomysł genialny, aczkolwiek nie zdecydowałbym się na naklejenie takiej naklejki na zewnątrz amochodu. Jak juz to przyozdobiłbym gdzieś wnętrze albo np komorę silnika
sie rozpisujecie
kto chce naklejkę z nickiem klejoną od wew. lub zew . ---- napisać do tomka , podać wymiar jaki się chce i już
po zawodach
Dokladnie. Ja u niego zamawialem na zaciski do obu aut. Tanio, szybko i solidnie.
no wiesz według mnie powinna to być zorganizowana akcyjna a nie indywidualna..
w sumie myślałem kiedyś o pasku przeciwsłonecznym z nickiem czy nazwą forum, póki co przez wzgląd na mój nick mam coś takiego :)
Załącznik 45008