tak zgadzam sie ramki z logiem klubu i nickiem wystarcza...
mam nadzieje ze tamat nabierze rozpędu i więcej osób zadeklaruje chęć wpisania w ramkę swojego nicka ..
tak zgadzam sie ramki z logiem klubu i nickiem wystarcza...
mam nadzieje ze tamat nabierze rozpędu i więcej osób zadeklaruje chęć wpisania w ramkę swojego nicka ..
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Już kolega wspomniał ale przypomnę bo widzę że nikt nie zauważył....
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...lfaholika.html
A jeżeli chodzi o ramki to ja po prostu sobie dokleję nick. Myślę że nie trzeba do tego wielkiej akcji tym bardziej że nie każdy będzie chciał a i wyprodukować każdą inną to dodatkowy problem. Chyba że ktoś się zadeklaruje z produkcją takich ramek (poda cenę) to rozumiem to za konkret i można otworzyć polemikę. Ale rozpisywanie się znowu na kilka - kilkanaście stron to nie widzę sensu. A tak pewnie będzie.
widzę ze temat id zakończył sie fiaskiem..
ciężko sie jest dogadać z ludzi
chyba lepiej postawić pod faktem dokonanym
Mianowice do kupienia w sklepie naklejka z nickiem która z góry ma określone swoje miejsce na aucie gdzieś w rogu szyby czy na podkładce pod tablice..
tak było by lepiej...
bo szkoda mija sie goscia czy jest sie mijanym widzisz podkładkę z alfoholikow ale nic więcej...
troche przykre..
właśnie.... dlatego myślę że w tematach których jest potrzebny inwestor czy zlecenie prac na zewnątrz to temat trzeba zacząć od oferty. W stylu:
"Imienne ramki za kwotę xx. Kto chętny?"
A do póki nie ma konkretów to jest tylko bicie piany i spory o bzdety. Do niczego to nie prowadzi. Ponieważ nawet jak jakimś cudem dojdziemy do porozumienia to i tak się okaże że cena nie teges, a nie ma wykonawcy, nie ma kto zbierać i zarządzać, nie ma komu rozsyłać i milion innych problemów.
Jak ktoś ma konkret to ok a jak mają padać tylko komentarze to tylko syf z tego wyjdzie i temat umrze jak wspomniany wcześniej.
pomysł genialny, aczkolwiek nie zdecydowałbym się na naklejenie takiej naklejki na zewnątrz amochodu. Jak juz to przyozdobiłbym gdzieś wnętrze albo np komorę silnika
Dokladnie. Ja u niego zamawialem na zaciski do obu aut. Tanio, szybko i solidnie.
no wiesz według mnie powinna to być zorganizowana akcyjna a nie indywidualna..