Przyczyna - wilgoć w powietrzu? Coś gdzieś nie styka...
Printable View
Przyczyna - wilgoć w powietrzu? Coś gdzieś nie styka...
być może ale usterke trzeba Pilnie usunąć bo pogode mamy jaką mamy także wiesz, zobaczymy jutro jak manetki dojda i jak je zamienie a jak problem będzie taki sam to ja juz NIEWIEM :/
do wycieraczek jest tylko ( na 99% ) manetka , silniczek , i ten nazwijmy to "układzik el. " przy silniczku )
no poza przewodami ( pomijam tutaj bezpiecznik )
więc coś z tego na 99%
skoro silniczek działa a jego sterowanie nie ( sterowanie - manetka ) to też raczej tutaj szukłabym przyczyny
Jak się czyta ile "magicy" biorą w sumie za nic to aż człowiek chce być takim magikiem...
Kolego a ja mam pytanie czy przy okazji że przednie wycieraczki nie działają to czy tylna czasami też sama się nie uruchamia???
Jak sprawdzał silnik ten elektryk? Pewnie odkręcił cały mechanizm i lekko go podłączył?? Wystarczy jedno przyrdzewiałe połaczenie na mechanizmie i już jest problem. Koledzy dobrze radzą. Najpierw czyszczenie a potem ewentualnie szuka się dalej. Ale zobaczymy...
niby sprawdzał go na krótko ale w jaki sposób to niemam pojęcia, a co do tylnej wycieraczki to stoi bez ruchu :) Manetki jeszcze nie dotarły do mnie :/
Jaja :/ chciałem dziś założyc nowe manetki, okazało sie że te co kupiłem są INNE! są z modelu 2004 a gość nie powiedział i inne wtyczki są :/ kasa znowu w błoto i znowu zamawianie nowych... ( koszt wycieraczek jak do tej pory wyniósł mnie 520zł a nie są jeszcze zrobione ) :(
Sprawdź kolego mase czy czasami ci nie przegniła bo znam przypadki problemem z wycieraczkami właśnie związane z masą zresztą sam to przerabiałem ;)
Panowie, Wymieniłem manetki na nowe, po czym dalej wycieraczki nie działają :( ktore to trzeba rozebrac i nasmarowac napiszcie mi Pozdrawiam