Sasza to ze wschłodu ?!, tam zaporożce powietrzem chłodzone.
Printable View
Sasza to ze wschłodu ?!, tam zaporożce powietrzem chłodzone.
Magik szacun. Przyciąłeś go idealnie. Mam wrażenie że sporo takich tematów jest zakładane dla "śmiechu". Tylko nie wiem czyjego i po co...
Zastanawia mnie to czemu jak ktoś pyta o coś robi się zbędna dyskusja. Zajeździł silnik i tyle. Po co robić OT i nabijać sobie posty. Już jest 2 strony w topiku i jak narazie same szyderstwa. Zamiast napisać koledze że tak nie wolno i że ma zrobić tak czy tak to cały czas się nabijacie.
Być może umknęła Twojej uwadze mar_1981, pewna logiczna nieścisłość, której nasz forumowy kolega Sasza się dopuścił.
Więc pozwól, że ją przytoczę.
O 23:49 wczorajszego wieczoru, w innym temacie, Sasza napisał:
Pogrubienie moje :)
Po czym - dokładnie 29 minut później, 0:18 dzisiejszego dnia zakłada temat, w którym sugeruje, że jeżdżenie bez płynu chłodniczego nie wywarło ŻADNYCH negatywnych skutków. Wręcz CUD się zdarzył.
Pogrubienie moje :)
Przypuszczam, iż następnym postem kolegi byłoby zapytanie, gdzie i jak można zgłosić dokonanie się cudu, za wstawiennictwem - zapewne św. Krzysztofa.
No i oczywiście, należy odpowiedzieć na pytanie naszego kolegi:
Więc odpowiadam: Wał Totalny Fałsz
A ja tak zapytam co ma brak płynu chłodniczego do zatartej panewki?Jak by to miało tyle wspólnego to załapało by panewkę momentalnie a nie po pół roku:P
Wiesz, generalnie Sasza panewki na wzmocnienie oddaje do kowala...
Raczej wiarygodnym źródłem informacji nie jest.
Także przyczyny awarii szukałbym gdzie indziej.
Magik dobrze że przytoczyłeś to wszystko i mój błąd bo o Tobie nie myślałem ale ile można kopać leżącego...Głupota nie głupota. Na forum są posty i wiadomo że można sobie poczytać i zobaczyć co kto pisał. Po raz n-ty widzę że niektórzy piszą dla pisanie i dla nabijania sobie postów i tyle. Kończę OT i więcej nie piszę w tym temacie jeżeli nie będzie do napisania nic na temat:P
To ja dodam od siebie że mar_1981 ma rację.Dajcie już spokój.Zajmijmy się problemem a nie cudem;)