-
Ehh, daremny jest ten B&M... Dobrze, że tak naprawdę tego nie potrzebuję. Będę jeszcze próbował wgrywać z innych pendrive`ów. Próbowałem już z pena 4GB Kingstona, karty pam. z adapterem USB 2 GB NoName i MP3 256 Mb, ale się nie odpaliła w trybie transmisji danych...
-
Mi poszło dopiero na penie Kingstona 256MB po pełnym formacie i kilku próbach bo na innych nie cholery nie chciało
-
Teraz tak myślę, bo jeszcze dodatkowo miga mi całkowity przebieg na kompie i wyczytałem, że po wymianie aku może się rozprogramować sieć CAN czy coś i wtedy dużo rzeczy, które powinny działać i są sprawne, ale nie działają jak powinny lub wcale.
Pisali tam, że trzeba podpiąć auto do FESa i tam przeprowadzić tą konfigurację sieci.
Takie trochę głupie pytanie, ale FES jest płatnym programem (bo na Allegro nie widziałem więc pytam)? I ile mogą wziąć za takie coś w ASO lub np. jakiś diagnosta sieci elektronicznych w samochodach.
-
Witam
Panowie czy komuś się udało wgrać ten język polski do blue & me??? skąd go pobrać?
generalnie czy język komunikatów które są wyświetlane można również zmienić na polski??? jak nie to chociaż na angielski bo mam po francusku.
bardzo proszę o wskazówki i porady.
Aha czy ktoś wie skąd zdobyć/zciągnąć instrukcję do blue & me po polsku? bo mam po francusku
-
-
witam, pare dni temu przesiadlam sie ze 156 na 159, niestety nie mam modułu b&m, czy orientujecie się czy to jest możliwość zamówienia modułu do alfy i czy to droga impreza?
-
-
Wg cennika Alfy kosztuje to 1250zł, a w jakiej można dostać na wtórnej to już trzeba poszukać. :)
-
Sam moduł nie wystarczy trzeba mieć jeszcze odpowiednie oprogramowanie w bodykomputerze
-
Kupowalem używke na alfa-czesci.pl , z tego co pamiętam 200 zł