okej to dzis popatrze sobie;) dzieki za szybka odpowiedź;)
Printable View
okej to dzis popatrze sobie;) dzieki za szybka odpowiedź;)
jeżeli przewody są w dodatkowej żółtej osłonie to są od bocznej poduszki (3 przewody) lub maty zajęcia fotela (2 przewody)
Panowie , a co w sytuacji gdy pali się bezpiecznik od grzania, po zmianie wytrzymuje 5 min i znów to samo? nie wiadomo który fotel szwankuje, myślicie ze to kwestia mat czy termostatów , a może coś innego?
jak niewiadomo?? przecież każdy fotel ma osobne załączanie grzania "czterech liter", włączasz grzanie u kierowcy i czekasz na efekt, jeśli jego brak, to wyłączasz go a załączasz u pasażera. Wtedy przynajmniej wiesz która strona szwankuje.
no problem w tym , że raz działa na chwile pasażer, raz kierowca, w zależności od tego kto gdzie korzysta, wątpię w to żeby nagle upaliły się 2 maty:/
Hej podepnę się pod temat grzanie też mi nie działa lampka nie świeci regulacja lędzwia nie działa kable podpięte bezpieczniki ok kabel od fotele idzie pod dywanik i pod dywaniekiem gdzie on leci dalej ?? podpinałem z pod stacyjnki prąd to siedzenie działa gdzieś musiał mi się kabel rozpiąć tylko właśnie prosiłbym o podpowiedz gdzie on idzie pod tym dywanikiem
Musisz spytać w dziale 156.