No i jest bezpieczna alternatywa:)
Printable View
Sęk w tym, że generalnie średnio się znam. I to zawsze bywa tak, że jak się gada z ziomkami o samochodach, to wszyscy mądrzy: "kupuj a3, wszyscy wiedzą, że alfy to włoska tandeta, więcej kłopotu niż jazdy". Ale jak przychodzi konkretnie wsiąść w samochód i pojechać, obejrzeć, posprawdzać dokładnie na miejscu, to już wszyscy mądrzy się zamykają, i nikt się nie zna - nie ma z kim podjechać. Może ktoś z Warszawy z forum miałby chwilkę, żeby podjechać i pomóc koledze przy sprawdzaniu - ewentualnie podjechać na znajomy pobliski kanał? Mam z tym spory problem, bo mieszkam w Grudziądzu, także wybrać się samemu do Warszawy i to w ciemno, przy bardzo niewielkiej wiedzy - trochę mija się z celem.
W sumie AŻ TAK to mi się nie spieszy. A nawet dobrze, bo ja też jestem z kujawsko-pomorskiego (Grudziądz). Podeślesz kilka fotek?
Napisz na forum regionalnym, tam napewno znajdziesz kogoś z Pruszkowa. Mi w tym ogłoszeniu nie podoba się duża różnica w kolorze airbaga do koloru kierownicy... W polifcie plastikowe kierownice to od słońca się odbarwiają. A w przedliftach ja aż tak nie widziałem.. Może ktoś bardziej obeznany się wypowie.