Zalazłem firmę w Sosnowcu która zajmuje się sprowadzaniem silników i sprzedaje je z gwarancją na 60 dni.Mam nadzieję że to będzie jakieś rozwiązanie.Nie wiem tylko ile mogą żądać sobie za taki silnik bo na stanie mają....więc trzymajcie kciuki....
Printable View
Zalazłem firmę w Sosnowcu która zajmuje się sprowadzaniem silników i sprzedaje je z gwarancją na 60 dni.Mam nadzieję że to będzie jakieś rozwiązanie.Nie wiem tylko ile mogą żądać sobie za taki silnik bo na stanie mają....więc trzymajcie kciuki....
no właśnie,sam sobie jesteś winny.Widząc tyle wody dziwię się Tobie iż zdecydowałeś się wjechać w nią.Współczuje,życzę powodzenia i jak najmniejszych kosztów.Cytat:
Napisał Marek
Niech to będzie przestrogą dla innych,Alfa to nie terenówka.
w Dębicy na szrocie, trzy tygodnie temu za boxera 1,6 daliśmy 1300 PLN, remont silnika nie opłacalny
na szrocie mozna kupic w wiekszosci przypadkow szrota.Cytat:
Napisał Abrial
Masz racje. I kto wie ile jeszcze pojeździ :>>>Cytat:
Napisał lesio146
Znalazłem silniczki do mojej belli...z tym że zbyt drogie...bo ceny zaczynają się od 2500 więc jak by ktoś gdzieś słyszał o takowym silniku do odsprzedaży to prosze dajcie zna bo bardzo mi na tym zależy
lata temu, będąc świeżym kierowcą,u mechanika widzałem wypasioną bmw 7 z wywaloną dziurą w bloku silnika czy coś w tym stylu. Jak mi mechanik wytłumaczył co się dzieje gdy kałużę zassie to od tej pory unikam wody jak ognia...
serdecznie współczuję, mam nadziejęże uda się jakiś sensowny przeszczep.
Udało się :) Mam silniczek.Kawał drogi po niego jechałem...znalazłem go w Orońsku koło Radomia:)Więc jest nadzieja.....Mam tylko nadzieję że "przeszczep serca" dobrze się przyjmie
Alfa ożyła!!Przeszczep się udał:)
Moje gratulacje. :D