so what?
Printable View
cholera już 8 miesięcy jeżdzę i nie mogę uruchomić tego kompa.sprawdzałem tą całą manetkę,kabelki i nic.moze jakiś przekaźnik też jest gdzies??? ktoś poradzi?
Kolego SET przycisk ma swoje przewody, które idą bezpośrednio do Infocenter. Najczęściej uszkadza się przycisk bądź przewód w manetce.
Sprawdź tak:
- ściągnij osłonę kolumny, po prawej strone od dołu jest złącze 2 pinowe od SET
- wyciągnij wtyczkę i weź drucik i zwieraj piny
Jeżeli zacznie działać to już wiesz gdzie jest winowajca. Jeżeli nadal nic to wyciągaj infocenter.
Wysłane z mojego GT-I9000
a jak wygląda ten infocenter?
Jaja sobie robisz?!?
Jeśli nie to poczytaj najpierw instrukcję.
Kur...........a elektrykiem nie jestem wiec o Ch..j Ci chodzi jeden z drugim??? jakbym miał instrukcje to bym tu nie pisał!!!! specjalisci sie ku.wa znaleźli...całe życie zapierd...lam w budowlance wiec skończci pierd...lić jak nie macie zamiaru pomóc..... ale się wkur...iłem :)
Biedaku zapracowany , instrukcja jest w przyklejonych wątkach drugi temat lub bez trudu wy-klikasz w necie.
A cobyś nie musiał za bardzo zap......ać to ci ze swojej leżanki zapodam.
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...meo_156_a.html
Infocenter to ta budka na srodku deski ( wysiwetlacz pomiedzy nawiewami) :)
dziękuję ześ poświecił czas ale to juz przestudiowałem...niestety połowa linków nie działa a druga połowa jest niezrozumiała...
a to,ze jakiś kabelek mogł sie przerwać,bądź przycisk uszkodzić napisał mi to kolega parę miesiecy temu za co jestem mu wdzieczny.niestety nie jest to kabelek ani przycisk dlatego szukam odpowiedzi u użytkowników znających lub posiadających wiedzę o problemie zamieszczonym w temacie... i daruj sobie te sarkastyczne wypowiedzi,bo w niczym mi nie pomagaja...
- - - Updated - - -
nie wpadłbym ,ze to się tak nazywa...dla mnie to po prostu wyświetlacz.dzieki...przynajmniej jeden wyrozumiały ;) ciekawe czy jeśli to ten infocenter to co mogło sie tam "spsuc" chyba bede musiał rozebrać(to jeszcze potrafię :) )