Oki, dzięki i pozdrawiam
Printable View
Oki, dzięki i pozdrawiam
Miałem kiedyś podobne objawy. Po wymianie świec,przepływomierza i przewodów wysokiego napięcia - autko nie do poznania:) A co do Sondy Lambda też już ją swego czasu wymieniałem,komputer pokazywał że jest zimna a ja jako kierowca oprócz większego spalania nie odczuwałem żadnego spadku mocy.. Pozdrawiam i życze powodzenia:)
Daj znać jak Ci się uda coś z tym zrobić proszę...
no kabelek tak, wszystko niby pięknie i fajnie tylko pytanie czy koleżanka sobie poradzi? bo jak nie masz zamiaru nigdy więcej z niego korzystać to lepiej jechać do Aso na diagnostykę... bo z samego kabelka unidiagiem i tak nie zawsze zdiagnozuje...
Ja jestem bardzo zadowolony z kabelka w przeciwieństwie do diagnoz w ASO gdzie nic właściwie się nie dowiedziałem. Co drugi dzień z niego korzystam by sprawdzić czy wszystko gra. Narazie żadnych nowych błędów:)Cytat:
Napisał provokator
No chyba że ten kabelek nie wyłapuje wszystkich błędów, w co jednak wątpię.
wyłapuje wszystko co można wyłapać za pomoca takiej diagnostyki:P
Jak będę już po wszystkim dam znać co i jak, czekam tylko na powiększenie sumy na koncie do końca miesiaca.pozdrawiam i dziękuję za wszytskie sugestie
Chcę kupić orginalną sondę lambde w ASO kosztuje 700-800zł +robocizna :shock: trochę to kosztuje, stąd moje chwilowe zwlekanie z tym wszytskim. pozdrawiam
w intercarsie kupisz taka sama a o połowe taniejCytat:
Napisał Izabela
Witam, dzisiaj byłam w ASO, powiedziałam im , że mam do wymiany sonde, tyle, że nie wiedziałam którą ;// ,dodatkowo opowiedziałam im zachowanie mojej kapryśnej Alfuni, więc podłączyli ją do examinera,oprócz padniętej sondy niw wykazało nic :lol: ,,była to sonda tylna katalizat., mam teraz nowiutką, choć trochę bolało przy płaceniu,ALE CZEGO SIĘ NIE ROBI DLA SWOJEJ NIUNI :D .Tak więc narazie moje problemy się zakończyły,będę cieszyć się ze śmigania Bellą :D .Dziękuje bardzo za wszytskie spostrzeżenia i pozdrawiam