Włąśnie zastanawiam się co zrobić. Na razie jest info na forum147.com o zamianę, a na ile ją wycienię nie wiem. Ale nawet gdybym dostał te 22-23 tys to co ja kupię - Fabię 1,4 MPi rocznik 2004 ?Cytat:
Napisał Patricko
Printable View
Włąśnie zastanawiam się co zrobić. Na razie jest info na forum147.com o zamianę, a na ile ją wycienię nie wiem. Ale nawet gdybym dostał te 22-23 tys to co ja kupię - Fabię 1,4 MPi rocznik 2004 ?Cytat:
Napisał Patricko
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o taaak...Cytat:
Napisał ANN
Pozdrawiam
wlasnie. wmow kobicie, ze tyle jest warta, ale ludzie sie nie znaja...
A sluzbowy... tfu, toz to VW....
Proszę cię.....Cytat:
Napisał adasco
z zewnątrz wygląda jako tako, ale panowie zero ściemy samochód za około 60 a mój ma 7-8 lat i nigdy nigdy nie zamieniłby się. Jako tako się to zbiera z drogi, klima chłodzi jak lodówka ustawiona nawet na 26, pewnie za tydzień będę chory. Radio ma mp3 to jedyny plus. A kierownica jest zrobiona z plastyku takiego wstrętnego. Kiedys dawno temu miałem przyjemność jeździć Tico i wg mnie plastyki były lepszej jakości.
Ale.... to służbowy :-) Dobrze, że czorny chociaż a nie jakiś bioły czy niebieski.
Nie ma takich, jak się napaliła na 147 to kaplica ;) Szkoda walczyć.Cytat:
Napisał cysio
A ktoś wie jaki ma bagażnik 147? Mam nadzieję, że wózek nie wejdzie i to będzie dobry argument. :-)
Alfa 147:
:arrow: Pojemność bagażnika - 292 l
Dla porównania Alfa 156 Kombi:
:arrow: Pojemność bagażnika - 360 l
Także jak się klapnie siedzenie to niestety wózek na pewno wejdzie :)
Jak czorny, to tym bardziej gorąco!Cytat:
Napisał cysio
A żonie powiedz, że Leonem na zlot nie pojedziesz...
Pozdrawiam.
- Rafał
ja mam służbówkę 307 1,6 HDI :D i sobie chwalę a dla mojej żonki musiałem teraz zmienić na z 156 sedan 1,8 TS na 156 SW 2,4 JTD (jeszcze nie kupiłem) :D oczywiście to taka małą wymówka bo SW to dla żony a 2,4 to dla mnie taki kompromis :D
Powiedz żonie, że większe bezpieczniejsze :lol:
Co do 307 (pierwsza generacja) to cholernie mi się podoba to auto :P Zwłaszcza w niebieskim metalicznym kolorze. Rodzice wybierali pomiędzy właśnie 307 i Alfą 147. Wybór padł na 307 bo i ładny i ekonomiczny ;)