Chyba był zapowietrzony i się odpowietrzył bynajmniej ogrzewanie jest.
Printable View
Chyba był zapowietrzony i się odpowietrzył bynajmniej ogrzewanie jest.
Co sprawdzić w pierwszej kolejności jeśli nawiew nie reaguje na polecenia z panela?? Cały czas mam ustawiony nawiew na szybę, przełączając go w każdą inną pozycję nic się nie dzieje.
Wymienić wariator na sprawny:)
Żartowniś:P A na poważnie?? Nie mam czasu zgłębić się w tą instalację więc liczę na podpowiedź kogoś kto miał podobny problem.
No to przecież Ci mówię wymień wariator:P Przerabiałem ten problem.Ten wariator znajduje się obok silnika dmuchawy pod plastikową osłoną.Tak prawdę mówiąc to nad lewą nogą pasażera:)
Myślałem że mówisz o innym wariatorze:) Gdzie to ustrojstwo kupić, jak wygląda i czy trudno się wymienia??
Kupic pewnie będzie ciężko.Śmiem twierdzić,że nawet bardzo ciężko.Szukaj w autach na części.Wymiana jest prosta tylko jedna śrubka od osłony podnosi ciśnienie,bo trzeba ją wykręcać od dołu a do tego potrzebny będzie krzyżak długości 5 cm.Postaram Ci się zrobić fotę jak to wygląda.
Będę dźwięczny:)
Piotrek,tak to wygląda.Niestety na aucie.
Sprawdź tez bezpiecznik główny klimatronika. Jest na pasie przednim w tej małe skrzynce obok pojemnika plynu wspomy. To jest ten przykręcany śrubami o ile dobrze pamiętam 30A.