-
No bo będzie trzeba szukać po kabelkach (czyt: stricte elektronice). Szkoda, że nie masz dostępu do kabelka.
A co do usunięciu z kompa, to ja bym tego raczej nie ruszał. W naszych alfach jest to sterowane z komputera (jak się mylę to przepraszam) więc trzeba by pogrzebać w oprogramowaniu... Ja osobiście bym nie myślał nad usunięciem immo. Wolałbym jechać do elektromechanika, dać te 100-150zł i mieć spokój :) pozdrawiam!
-
Właśnie chodzi mi o usunięcie go z kompa tak żeby go wogóle komp nie widział. Albo zajadę do elektromechanika i pogadam ile by to kosztowało :)
-
No rozumiem o co Ci chodzi. Tylko bez dobrego oprogramowania i wiedzy immo się nie pozbędziesz :) No ale naprawa do 150zł powinna się zmieścić i będziesz mieć pewność, że wszystko na swoim miejscu jest tak jak być powinno.
-
ok to muszę znaleźć dobrego mechanika...:/
-
immo off w ecu trzeba zrobić
odpowiedni kabel program
i pierwszy lepszy mechanik Ci tego nie zrobi bo ludzie nie mają o tym pojęcia :D na 10 warsztatów które obdzwoniłem potrafi zrobić to 0 :D
procedure masz opisaną przez kolegę Bubu321 w tym temacie http://www.forum.alfaholicy.org/147/...zujnkow-2.html
-
To jednak nie immo... padł mi ster. silnika i nie było napięcia dlatego nie mogłem odpalić.