Zmień mechanika.
Printable View
widzę że jesteście pewni jak rozbiorę silnik to wstawie fotki tej turbiny.
W Brerze jedyną benzyną z turbiną jest 1.75 TBi, czym dumnie Alfa się chwali pod maską ;)
http://img850.imageshack.us/img850/7105/20120406b.jpg
Ale jaja :D 2.2 JTS nie ma turbiny :D Sam ma ten silnik :D Kurde ale mamy mechaników :D Kolego szybko zmień mechanika jak takie pierdoły opowiada...Już wiem skąd mechanik Naszego Alfaholika coś takiego powiedział...wkońcu JTS...czyli Jedziemy Turbo Sprężarka buahaha :D
Samochód jest w tym momencie daleko ok 330 km więc zdjęcia nie wrzucę. Sprzedawca powiedział, że ma turbinę. Jeżeli nie ma to silnik jest zajebisty:P bo bardzo dynamiczny. Mechanik nie widział, tylko gdybał wiedząc ode mnie to co mi powiedział sprzedawca. Przejechałem ją w kilka dni około tysiąca kilometrów. Olej zmienił mi inny mechanik i przy tym nie byłem. Szczerze to nie wiem jak wygląda turbina w silniku benzynowym:P Więc jak zamontowali tę turbinę to fajnie jak nie to i tak nie mam zastrzeżeń. Jak będzie to zrobię zdjęcia. Czytałem gdzieś o 159 z włożoną turbiną i przeprogramowaniem, więc to da się zrobić. Sorry nie chciałem spowodować oburzenia ani nieporozumień źle się wyraziłem. Martwi mnie ta kontrolka i samochód czeka na tego mechanika. Nie będę nim jeździć dopóki nie będzie sprawdzony. Ten zakup to dla mnie nauczka, za bardzo wierzę ludziom. Pozdrawiam.
Z całym szacunkiem, ale jak następnym razem będziesz chciał kupił auto, to proszę przyjedź do mnie :D Moja ma dwie turbiny i hamulec powietrzny a la Bugatti Veyron :D