moze napinacz jest wyj**** , ja bym wymienił komplet rozrzadu, ;]
Printable View
moze napinacz jest wyj**** , ja bym wymienił komplet rozrzadu, ;]
wiesz chcialem abys zrobił zdjecie Twojego napinaczam moze jest zle napiety?? naciągnołes na znaki?
Wiem, że chodziło ci o zdjęcie na motorze ale teraz bym musiał podnosić auto zdejmować koło odkręcać napinacz naciągnąłem na znak czyli strzałeczka pokrywa się z osią tego otworka no może troszkę wyżej. Nic poczekam do jakiegoś wolnego weekendu i założę nowy rozrząd
Dokładnie koledze chodzi o Twój napinacz ten ze zdjęcia jest nowy i nie ma nic wspólnego z Twoim.
- - - Updated - - -
I bardzo duże prawdopodobieństwo że on jest winny.
No wiem, że o to mu chodziło ale nawet jakbym miał jeszcze auto na podnośniku i zrobiłbym to zdjęcie to co rozpozna ze zdjęcia, że np sprężyna jest wadliwa albo łożysko zużyte. Zęby są dobre bo wyjmowałem cały napinacz. Nic myślę, że temat można zamknąć zastosuję się do sugestii i tak jak pisałem wymienię kompletny rozrząd w najbliższym wolnym czasieCytat:
Dokładnie koledze chodzi o Twój napinacz ten ze zdjęcia jest nowy i nie ma nic wspólnego z Twoim.
widzisz, w tym napinaczu jest taka mozliwosc ze strzałka bedzie sie pokrywac z znakiem, ale rozrzad nie bedzie prawidłowo napiety, tak jak napisałem, szukaj tak długo az znajdziesz nieprawidłowosc, nie ma cudów.
Ale z drugiej strony robił mu to gość który podobno zna się na Alficzkach.
- - - Updated - - -
On się na mechanice wcale nie musi znać.