-
MAM 159 jtdm v8 i w grudniu wymieinlem wszystkie swiece. Mechanik zakomunikował ze 3 były spalone .Mrugała mi SPIRALA, mruga to mało powiedziane. naliczylem 32 mrugiecia SPIRALI az zgasła ta SPIRALA, to ponoc za długo i cos jest nie tak. Wczoraj wstawiłem nowy akumulator a dzisiaj rano ten sam komunikat . Myslełem ze jak pojezdze to sie podładuje . . Pozatym jak wciskam strat to rozruszik kreci troche za długo latem to był moment a teraz około 10 sek. Jak pojezdze troche to silnik jest ciepły i odpalam za kazdym krótkim wcisnieciem startera .AZrpobiłem dzisiaj 200 KM . Jestem ciekaw czy rano bedzie ten sam komunikat.
Ktos mi powiedzial ze pewie znowu sie któras ze swiec spaliła . Czy ma ktoś pomysła co mam począc...........HELP,......HELP......HELP......H ELP......HELP
-
Zacznij od sprawdzenia świec bo raczej któraś padła
HTC ONE S / Tapatalk 2
-
-
Dzisiaj byłem w salonie AR zaplacilem 22 euro za co , a za to ze mi przemyli glowiczki WD-40 , ponoc byl tak jakis smar, teraz AFLA pali bezproblemowo.
A miałem o nich złe zdanie. Spirala znikła, skonczyły sie problemy, pali a dotyk. Spirala mrugala okolo 33 razy zanim zgasla.
Powiem tylko ze byłem w kilku warsztatach samoch. jakby mogli to by mi silnik wymienili a moze i nawet karoserie. A to sie taka błachostka okazała.