-
te węzyki podciśnieniowe to te 2 cienkie takie? i gdzie szukac tego weża vacu . hamulce mam dobre tak samo hamują jak od poczatku
- - - Updated - - -
w moim przypadku tez cichnie po rozgrzaniu.ale jak zostawie samochód chwile i go znowu odpali też zaczyna sie orkiestra .a własnie mi sie przypomniało własnie w okolichach kolektoru przy mocnym gazowaniu wylatuje dymek
-
Raczej sugestia kolegi danus77 będzie bardziej trafna. A tych wężyków jest ogólnie kilka i tak są cienkie. Nie wiem jak to jest 20v z umieszczeniem pompy vacum ale jestem przekonany, że jest tak samo jak w 10v i jest ona na przedłużeniu walka rozrządu po prawej stronie silnika. Od strony skrzyni biegów.
-
To chyba jakaś fabryczna wada materiałowa z tymi szpilkami i uszczelkami. Jesteś kolejną osobą w ostatnim czasie, której to padło. Ja od czasu zrobienia swojego robiłem też znajomego jtdm'a.
Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2
-
ok to jutro wezme sie i sprawdze tą uszczelke i te szpilki.oby to było to i miał juz spokój
-
samochód odprowadzilem do mechanika ma wymienic mi uszczelke pod kolektorem i pomiedzy katalizatorem .oraz sprawdzic szpilki!!po dojechaniu do niego nastąpił kolejny problem ale za zaczne nowy temat.dzieki za podpowiedzi do do tego gwizdania
-
Nie kombinuj z tymi szpilkami tylko wszystkie wymień razem z nakrętkami i będziesz miał spokój. Koszt jest śmieszny. Jak będziesz miał problem z kupnem to pisz do taniegofiata z Allegrosza. On mi załatwiał i wyszło najtaniej w porównaniu do innych ofert.
-
już pisałem do nigo ma mi załatwić jakos na dniach
-
temat zaczalem to i skończę . po wymianie szpilek , uszczelek,przepływomierza ,przeczyszczeniu odmy itp wszystko wróciło do normy alfa chodzi super dziwne dziweki znikły ,nie kopci, dzieki za rady !!:)