-
-
U mnie kiedyś klakson nie kontaktował. Okazało się, że właśnie na kierownicy pod poduszką, w tym "plastikowym pudełku", do którego wpięte są taśmy (o ile dobrze pamiętam), nie było kontaktu (problem z ścieżkami). Wystarczyło dolutować kabelki wg ścieżki, i śmiga już ponad dwa lata bez problemu. POLECAM. Jeśli tylko masz lutownicę i podstawowe umiejętności posługiwania się nią (takie, żeby się nie poparzyć ;) bo ścieżki i punkty lutownicze są duże) - to myślę, że możesz sam zrobić. A przynajmniej zaglądnąć, czy to jest to.
Wystarczy miernik, lutownica, kabelki... i 15 minut roboty.
-
Ten moduł pod kierownicę to są różne rodzaje czy jeden ogólny,bo chcę zamówić i się waham?Pozdrawiam
-
Jeden wspólny dla 147/156.
-
Okey,zamówiłem,dziękuję bardzo wszystkim za pomoc ;)
Pozdrawiam
-
Okey koledzy to był strzał w dziesiątkę,moduł wymieniony,wszystko pięknie działa,mała rzecz a tak mnie ucieszyła :).
Dziękuję wszystkim za pomoc,pozdrawiam
-
Dodam od siebie , że u mnie było inaczej...Walczyłem dwa dni... Winowajcą okazał się kabelek w wiązce przy akumulatorze, między kierownicą a puszką przekaźników.Wyglądał ładnie a w środku skorodował prawdopodobnie od kwasu akumulatorowego....Tak więc przyczyn problemów w elektryce można szukać i tam...
-
1 załącznik(i)
Witam również mam problem z klaksonem i doszedłem ze przepalonych jest kilkach styków na tej płytce pod poduszkaZałącznik 97143 i czy jest możliwość jakoś naprawienia ich? Szukałem na allegro ale jakoś nie mogłem znaleźć zapewne źle szukałem :)
-
-
Aaa czatalem ale nie doczytalem :) dzieki wielkie za pomoc :)