Cytat:
Napisał seti
Ja zanim kupiłem swoja Gtvke to ogladałem 8 innych :/ wydałem kupe kasy na paliwo, co nie pojechałem ogladać, sprzedawca przez tela mowił że wszystko OK do niczego sie nie ma przyczepic, jade i co widze? jak nie klepane z obu stron to źle pomalowane, jedna miała wyciek z silnika, w innej nie dzialal abs i dymiło sie z pod meszka przy gałce zmiany biegów, no masakra, ale w koncu trafiłem na tą jedyną, nie powiem że jest idealna, ale przy tej reszcie co ogladalem to jest idealna :] A pozycja przy moim 190cm jest bardzo dobra!
Pozdrawiam
Normalne. Te samochody w PL praktycznie sie nie sprzedawaly. Jesli juz cos jest na rynku wtórnym to głównie jest to padaka z Niemiec. Ktos kto kupuje "oczami" złapie sie na taka "okazje". Zeby wyhaczyc naprawde dobra GTV do jazdy, trzeba nastawić sie na długie poszukiwania, wiele przejechanych kilometrow i duzo wydanej kasy na paliwo itp. No i cena. Spokojnie trzeba liczyc 40% wiecej niz cena rynkowa.
Ja swoją trafiłem dość przypadkowo po długich poszukiwaniach Alfy, ale warto było- 50 000 oryg. przebiegu, wnętrze pachnące nowością, 2 właścicieli fanatyków, nie jeżdzona w zimy :mrgreen:
Tak więc da się. Ale łatwe to po prostu nie jest. Jest coraz mniej dobrych egzemplarzy na rynku.