Zgadzam się z Bocianem.
Printable View
Zgadzam się z Bocianem.
Ja zamontowałem ostatnio Stembergi Automotiv z allegro, wytrzymały niecałe 7000, z czego 6500 zrobiłem podczas wyjazdu do Lisbony na równych jak stół drogach, padły w 6 dni haha
Na aucie miałem jeszcze z 1 montażu, auto ma 210tys. ale większość tego przebiegu w Austrii !
U mnie TRW z pierwszego (?) montażu. Sprowadzone przy 132kkm z reichu. Przy 150kkm gumy miały lekki luz ale wsadzony czerwony poli i dalej latają -185kkm. Ostatnio obniżony zawias (-30) i koło 217/45 17". Zobaczymy jak długo polatają. Na razie zero luzów. Reasumując. Polecam TRW i ew. poli.
Ja również polecam tylko TRW chociaż Vema po założeniu PU trochę pożyła ale ten ciagły odgłos trzeszczących gum mnie dobijał :). Jak komuś strasznie zależy na kasie to FAST z tych najtańszych jeszcze coś tam pożyje chociaż do trwałości OE im DUŻO brakuje :D. Reasumująć najpierw TRW a jak je zajedziesz regeneracja przy cenie vemy regeneracja trochę mija się z celem
Są i przeciwnicy TRW ,którym nie pożyły długo....Jednakże nie ma siły na to jak ktoś wpadnie np. tak z 3 razy w job twoja mać dziurę i ma wahacz przetrzymać.Wszystko ma swoje granice;)Owszem TRW przeżyje zakładając hipotetycznie z 5 mega dziur a fasty,quaki i inne zwierzaki 1 dziurę;)
Nie mniej jednak warto inwestować w sprawdzone marki.Reasumując większość jest na TAK jeśli chodzi o firmowe teile:)
Chytry 2 razy traci.Znacie przysłowie stare jak świat;)
A ja górne wymieniam co roku na qupy. Robię ok 20 kkm, Padają razem w odstępie ok tygodnia czasu. Zawsze wybijają się same gumy. Wszystkie cztery,.
Natomiast sworznie jak nowe.
Raz na rok dwie stówki jest w porządku
Dolne wymieniałem już chyba z 2 lata temu na TRW po ok 400 za sztukę. Nic nie puka itd
po 60 tyś od wymiany lewego górnego zaczyna skrzypieć. Jeżdżę na TRW i nie zamierzam zmieniać.
Fakt, że staram się jeździć slalomem by omijać nieszczęsne dziury w polskich drogach.
Si
Szkopuł jest taki że hee nie znaczy że się ma pod furą TRW to można walić każdą dziurę jak leci :D:D:D.Niestety trzeba też omijać w ramach możliwości oczywiście;)Pozdrówki dla wszystkich szanujących gabloty:cool::Nitro-Cow::Nitro-Cow::Nitro-Cow::Nitro-Cow: