Ja zdążyłem jeszcze złożyć suche letnie opony do piwnicy, bo tej samej nocy kiedy wymieniałem zaczął padać deszcz. Tak więc zdążyłem, ale jazda już nie ta sama.
Printable View
Ja zdążyłem jeszcze złożyć suche letnie opony do piwnicy, bo tej samej nocy kiedy wymieniałem zaczął padać deszcz. Tak więc zdążyłem, ale jazda już nie ta sama.
Ja od tygodnia na nowych Barumach, jeszcze się układają, nie ta jazda :(
ja jutro pod domkiem wyciągnę swoje vrestein snowtrak'i i zmienię obuwie mojej belli - ociągam się z tym bo bella na stalówkach to już nie ta bella :( musze jakieś ładne kołpaczki zakupić do belli :)
Heh ja juz ostatniego dnia pażdziernika załozylem zimówki........
ja się jeszcze wstrzymam pare dni, a nóz ciepło sie zrobi
Wczoraj zalozylem nowe goodyear'y ultragrip'y. Byl juz najwyzszy czas, bo od kilku dni jezdzac w deszczu i w deszczu ze sniegiem przy temperaturze w okolicach zera nie czulem sie komfortowa.
a ja juz od 1 Listopada na zimówkach jestem goodyear ultra grip 7 :) troche za szybko ale nie bylem pewien jaka pogoda mnie w trasie zastanie wiec juz zalozone :)
Ja od wczoraj na zimówkach. Piękna nie straciła uroku, bo wrzuciłem 17" - ciekawe jak się będzie jeździć 8)
Temperatury juz sa z rana niskie, w nocy tym bardziej wiec nie ma sensu jezdzic juz na letnich. A poza tym ile moga sie zetrzec te opony przy takiej pogodzie? No chyba ze trzaskasz mnostwo kilometrow... ale i tak zimowki to juz jest dobry wybor o tej porze
ja juz zainstalowałem zimowki.Mały problem okazał się wielkim, po tym jak przechodzac z alu felg chciałem zalozyc stalowki z oponami. Nigdzie nie moglem dostać śrub do felg stalowych do mojej 156.Jakieś jaja normalnie.W koncu nabyłem droga kupna od znajomego prowadzącego serwis oponiarski.
Teraz śmigam na ładnych Dunlopach.Z racji, ze oryginalnie mam niskoprofilówki, po zalorzeniu wysokoprofilowej '15 Alfa stala sie przyjemnie mięciutka.
Aluminiowe felgi juz wymyte odpucowane i zakonserwowane czekaja zapakowane na wiosne.Oby nam zima lekką była ;)