Właśnie. Czyli nie wiesz co ktoś grzebał. Ktoś na forum miał już taki problem i chyba coś miał nie halo z kablami.
Printable View
Właśnie. Czyli nie wiesz co ktoś grzebał. Ktoś na forum miał już taki problem i chyba coś miał nie halo z kablami.
to wszystko masz chyba dobrze bo w trip pokazuje tylko zasięg reszta to dopiero jak ustawisz coś na navi. A spalanie itp. masz dopiero w zakładce godziny odpalenia samochodu
no właśnie o tym nie pomyślałem ze tak moze być
tam będzie Ci pokazywać spalanie aktualne
range
i przejechany dystans no i srednią predkość
tyle powinien Ci pokazywać
a reszta to juz związana z navi
Panowie.... Co Wy piszecie????
Trip to opcja ICSa czyli pokazuje parametry związane z przebiegiem. Dopiero w trip macie "to dest" które faktycznie poza range nie pokazuje nic. To dotyczy nawigacji. Ale pozostałe dwie opcje normalnie muszą wszystko wskazywać. Czyli informacje i czasie, przebiegu i spalaniu od ostatniego odpalenia i następna opcja to samo tylko całkowite od ostatniego resetu.
Tak więc nie mieszajcie koledze w głowie.
no tak ale jak naciskasz trip to w pierwszej kolejności masz tylko zasięg a do reszty musisz przejść. Może kolega nie przechodzi do odpowiedniej zakładki tylko pozostaje w początkowym trip
hehehe no tego nie brałem pod uwagę. Jednak zakładam że tak elementarną wiedzę jak przeczytanie instrukcji obsługi to każdy ogarną...
czasami na najprostsze rozwiązanie najtrudniej wpaść. Także niech kolega się wypowie czy przechodził w te zakładki.
Dlatego też pytałem na samym początku tematu, czy we wszystkich zakładkach nic nie pokazuje.
Przecież wyraznie napisał ze wskazuje zasieg wiec ma wszystko ok, bo bez navi na reszcie pokazuje same kreski. Kolega ma wszystko wporzadku a Wy sie teraz rozczulacie nad Trip i kreskami a zaraz ktos zapyta dlaczego radio mu sie samo pogłasnia czym szybciej jedzie :) a mi nikt nie na razie nie odpisuje w moim temacie:(
Kolejna interpretacja...........
Niech autor lepiej się wypowie. Ponieważ widzę co jeden to inaczej to odczytuje.