Witam panowie. Proszę o pomoc w sprawie TRIP mianowicie nic nie wskazuje. Moje pytanie skad komputer bierze dane na temat spalania i tym podobnych rzeczy w TRIP.
Witam panowie. Proszę o pomoc w sprawie TRIP mianowicie nic nie wskazuje. Moje pytanie skad komputer bierze dane na temat spalania i tym podobnych rzeczy w TRIP.
Spróbuj go moze zresetowac??
odepnij kleme aku na chwile może to pomoże?
Tylko mam nadzieje ze masz kod do ICS bo potem właśnie będzie chciał wklepanie tego kodu (jeśli o tym nie wiesz)
Jak masz bardzo mało paliwa to też już nic nie pokazuje:-)
Opcja Trip w ogole nic nie pokazuje. Zastanawiam sie skad komp bierze dane do Trip
Z ecu silnika. Zobacz czy za ICSem nie masz uszkodzonych jakiś kabli. Kiedyś Ci pokazywało?
Jak kable się moga same uszkodzić jak nikt tego nie rusza?
Prosze Cie Marek...
A skąd wiesz czy nikt nie ruszał? Nawet nie wiadomo kiedy to się stało. W jakich okolicznościach? A może obecnemu właścicielowi w ogóle nigdy nie działało. Mamy zdawkowe informację na których trzeba postawić diagnozę. To są strzały w ciemno.
No dokładnie o to chodzi
Jakby autor opisał konkretnie to byłoby ok
Ja jak miałem mało paliwa w baku to też się to "wieszało' i nie aktualizowało danych
A nawet na gazie pokazywało spalanie itp (tylko wiadomo ze trzeba było doliczyć do aktualnego spalania ok20% i z grubsza sie zgadzało wszystko)
Przepraszam za tak malo informacji juz troszke uzupelniam. Auto jest mojego Taty ja sam posiadam 156. Do konkretow auto zostalo zakupione juz z ta wada. We wszystkich opcjach Trip pokazuja sie tylko kreski wskazuje jedynie Zasieg i to tez nieprecyzyjnie ale to chyba norma. Do dzis mialem nadzieje ze moze dane sa z przeplywki a ta byla walnieta dzis Tata wymienil i no niestety nie to bylo powodem niedzialania Trip. Co wam jeszcze przychodzi do glowy? Przewody w ICS sprawdzane i raczej nic tam sie nie odlaczhlo. Czhzby hardcore i ICS padl?