widziałem widziałem specjalnie podjechałem zobaczyć:) ale jak dla mnie aż tak "oczojebne" nie są i własnie tu mam gwoździa czy bedzie to pasowało.Cytat:
pewnie jak widziałeś na żywo to są trochę oczojebne
Printable View
widziałem widziałem specjalnie podjechałem zobaczyć:) ale jak dla mnie aż tak "oczojebne" nie są i własnie tu mam gwoździa czy bedzie to pasowało.Cytat:
pewnie jak widziałeś na żywo to są trochę oczojebne
To co, niedziela godzina wieczorna komu pasuje?
1. Jelson
Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
Ja bede dzisiaj na spocie Zielonogorkich Klasykow Noca. CRS o 20. Zapraszam fanow nie tylko wloskiej motoryzacji
Torino - też tam się chyba pojawię - nawet o takim spocie nie wiedziałem .
o to super :) Nie wiem czy bedzie fajnie, ale zajrzec nie zaszkodzi. Gdyby padalo to z CRS przeprowadzamy sie na jakis parking podziemny. Szczegolyna FB. Mam nadzieje, ze jakies rodzynki beda do "pomacania". Ktos PZMotu zapowiedzial wizyte.
A który jest to zlot.
Chyba pierwszy, wiec boje sie i ilosc klasykow :P W najgorszym wypadku kazdy przyjedzie zwyklym samochodem. Mimo wszystko licze, ze pojawia sie jakies perelki wyciagniete na te okazje z garazu.
I jak te klasyki? Chciałem jechac ale dopiero wyszedłem z pracy a rano powtórka.
Wybite korbowodem z silnika Twojej alfy.
W sumie malo tych klasykow. Byly fajne duze fiaciory;) Na dodatek zaczal padac deszcz, przenieslismy sie pod carreofur i tam sie urzadzil regularny piknik.
Ej - ja byłem ok 20 - był tylko ww i bmw i pojechałem do domu. KIEDY MY ??????????????????????????
Kolega był tam, to jeżeli auta typu Golfy 2 i 3 i tego typu pojazdy nazwać klasyki to faktycznie był to zlot klasyków. Bo prawdziwych to było parę dużych Fiatów tylko.
No a co do nas, to jestem elastyczny. Godziny wieczorne mi pasują prawie każdego dnia :)
Ja tez tam bylem swoja Gtv, slaba frekwencje mozna tlumaczyc deszczem, zobaczymy jak dalej sie to rozkreci. W sumie to bylo pierwsze spotkanie.A jesli chodzi o nas to skoro moja propozycja z bunkrami nie spotkala sie z szerszym zainteresowaniem to trudno. Myslalem, ze to dosyc fajna opcja, nie wiem czym jeszcze sciagnac klubowiczow.
Opcja z bunkrami jest spoko , moim zdaniem problemem jest dogodny termin. Nigdy nie będzie tak,że wszyscy przyjadą , ale jak ktoś rzuci konkretny termin z wyprzedzeniem kilku tygodni to kilka osób się uzbiera :)
O jakich bunkrach mówicie?:D
Proponuję termin spotkania 13.04.2014 i fakty może odwiedzimy bunkry.
1. daro1906
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
W przyszlym tygodniu pojade do wlasciciela bunkrow i zapytam co i jak. Chyba, ze jeszcze rozpatrzymy wypad do Falapark w wolsztynie, swietne skalki + kregle lub squash
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
5. Kynium -jak będzie fajna pogoda to zabieram dziewczyny
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
5. Kynium
6. lobuz - jak mnie do tej pory studia nie zabija... "bunkry"to gdzie to jest ?
Torino - jak możesz to zorientuj się czy można by finiszować spotkaniem w bunkrach.
13go w niedziele jest zajete :(
Wolne jest 12go w sobote, ale bez skalek (chyba, ze ktos potrafi byc asekurujacym to wtedy sprzet w cenie) za 100zl. Ewentualnie niedziela 20go ze skalkami za 150. W cenie jest dostep do wszystkiego co mozna robic na "bunkrach", Pan Eliasz przygotuje drewno na ognicho, oczywiscie strzelanie z lukow, boisko do siatki itd. To moze ten 20? Odpowiedz musze dac jak najszybciej bo ludzie szybko rezerwuja obiekt.
Jak myslicie?
@ lobuz na poprzednich stronach masz opisane co i jak. Jest to obiekt sportowy w swidnicy kolo zielonej gory.
Dodano po 29 minutes:
Oczywiscie kwoty podane sa za wynajem calego obiektu, tj. 150zl dzielimy na liczbe uczestnikow.
A może tydzień wcześniej tj 6kwietnia się spotkamy gdzieś na parkingu w Zielonej i omówimy wszystko? ;-)
Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
Ja moge sie spotkac nawet jutro, tylko, zeby nie skonczylo sie rozmowa w 4 oczy;p
Jutro też mi pasuje ale tak po 18 :)
Tak czytam i zazdroszczę tym z dolnośląska - fajny spot organizują a jak frekwencja.
okej Panie i Panowie, prosze sie deklarowac czy pasuje Wam przelozenie terminu na 20-go w niedziele ? Musze dac odpowiedz wlascicielowi. Jesli chcecie dzisiaj spotkac sie gdzies na chwile, zeby to obgadac to nie ma problemu. Tylko prosze o deklaracje;)
Pisze sie na 20
Jak się nie mylę to 20.04.2014 to Święta.
Faktycznie swieta.... rece opadaja, chyba nigdy sie nie spikniemy;(
No to przyszła niedziela (6 kwietnia) lub następna (13 kwietnia) pisać komu która bardziej pasuje.
Dzisiaj kolega wspominał, że ze strony klasykizg.pl dzisiaj się o 15 spotkali na Palmiarni później powolny przejazd miasta i w centrum stanęli porozmawiać. Mówił, że 10 aut przyjechało (oczywiście klasyków). Może i my coś takiego skombinujemy?
Tak smutno - klasyki potrafią się zintegrować - a Alfiści nie.
Ja sie pisze na 6 (godziny?), bo trzeba cos teraz zorganziwac to trwa troche dlugo ... jak na zorganizowanie spotu , zamiast narzkac umowmy sie na konkretny termin i zrobmy to!
Chyba sobie odpuścimy spotkanie w pierwszej połowie 2014 roku - no prawie zerowe zainteresowanie -szkoda.
Ja się piszę :D
Ale w jakich godzinach ?;p
W tą niedzielę proponuję 18. Wcześniej mogę się nie wyrobić...
Ta niedziela mi pasuje, bo niestety w nast weekend mnie nie ma, dlatego nie udzielałem się odnośnie spotu..