Tak mi się wydaje, że to będzie maksimum na tą chwilę. I tak może być ciężko z wyrobieniem się w 2 dni chyba, że każdy będzie przy tym pomagał intensywnie.
- - - Updated - - -
Poszło PW.
Printable View
ojjj.... :(
Czyli u mnie w sedanie będzie to samo?
jest już jakiś termin?
wiadomo gdzie ? zaproponowałem swoj garaż jest miejsce na dwa samochody mozna w międzyczasie zrobić grila termin obojętny byle przed 7 lipca
Ja z rodziną uderzam do zoo opolskiego, jakby co to tam jest duży parking :P Chyba, że Belfer potrzebuje zaplecza typu garaż :)
Zasadniczo musi to być garaż z dość dobrym oświetleniem. Do tego najlepiej, żeby się w nim nie kurzyło. Grill fajna sprawa ale bez alkoholu, bo potem może się okazać, że każda szyba jest w innym odcieniu:)
garaż jest duzy kiedys stały w nim 3 auta z jednej strony są okna a z drugiej 2 bramy jest taz swiatlo prowizorka 1 żarowka na suficie
Ja się postaram załatwić garaż w Opolu, dam znać
Panowie będzie :offtopic:
Ma może ktoś z Was FES'a żeby wykonać osiowanie proxy zegarów przy okazji ? Żeby nie zaśmiecać jak jest taka osoba proszę o priv. :)
jak jest miejsce to i ja sie zapisze o ile zdążę naprawić swoja GT do tego czasu
jak wygląda sytuacja z oklejaniem małych okienek w GT ? tez trzeba rozbierać boczki ?
jaka cena klapa+tyl+minimalnie boczne drzwi
ok fajnie jak cos czekam na informacje, mozesz mi wyslac przyblizona cene
mamy już termin?
Ostatnio malo tu zagladam, jak bedzie ustalony termin to prosze Cie Proxim o smska.
wyskrobane z S6plus
Ja już przecież podawałem termin. Na tą chwilę nic się nie zmieniło.
Czyli ostatnie dni czerwca :) Mi jak najbardziej odpowiada poniedziałek 29, mam akurat dzień wolny :)
Niestety Panowie, ja odpadam.
hm... 29-30 to ja odpadam. Pracuję do 19. Wolałbym sobotę. W weekend zawsze nie ma problemu...
Wszystko odbędzie się zgodnie z planem ? Jest już jakieś konkretne miejsce ?
Ja chcę być w okolicy Opola rano lub przed południem w poniedziałek 29-go. Trzeba będzie ustalić kto wtedy przyjedzie a kto we wtorek. Jest jeszcze kwestia realnych chętnych. Jeśli nie będzie 5 aut, to nie bardzo mi się opłaca specjalnie jechać (700 km w obie strony). Gdyby ten termin nie wypalił, to można się umówić wtedy, jak będę jechał do Berlina (prawdopodobnie koniec lipca).
Ja jestem chętny jedynie w weekend.
mi jest obojętne poniedziałek czy wtorek tylko dalej nie mamy wiadomosci gdzie sie to odbędzie
Ja także czekam na szczegóły.
Belfer godziny popoludniowe tj 18 tez wchodza w gre? Teraz jest sezon urlopowy i pracownicy maja wolne. Ja moge po godz 17. Ew moge przyjechac do Ciebie i zrobimy to w innym terminie.
wyskrobane z S6plus
W domu pracę kończę prawie zawsze po 23-ej, więc 18 mi nie straszna:) Byle był garaż z dobrym światłem i można dłubać. Proxim już działa w tej kwestii. Za to do Was mam pytanie cz. y macie namiar na jakiś nocleg w okolicy Opola. Będę z żoną i dwójką dzieci (5 i 2 lata). Oni mają zamiar zwiedzić ZOO i zamek w Mosznej a ja będę z Wami kleił:)
Kilka razy po imprezie nocowałem w błękitnej róży a ostatnio w Orbi-hause. Obydwa polecam, zadzwoń i zapytaj o dostępność bo mają czasami tłok. Jak będziecie ustalać "grafik" to mnie wpisujcie na godzi 18, to od razu po 17 jak zamknę sklep wsiadam w auto i jadę.
Dzięki za namiary. Na razie trzeba ustalić kto we wtorek by był i kto w poniedziałek przed południem.
To ja moge iść na pierwszy ogień czyli poniedziałek :)
ja tez zdecydowanie poniedziałek najlepiej do poludnia
Na poniedziałek rano jest wstępnie ustalony Proxim. Czy ktoś się zmieści przed 18-tą nie wiem. Zależy, jak będzie szło. Podajcie mi najlepiej swoje numery kontaktowe na PW i można będzie wtedy szybciej coś ustalić. Jeśli komuś pasuje rano, to może na wtorek się ustawić.
Dyrektorze organizacyjny czy jest już lokalizacja garażu?:)
Pod wieczór będę znał szczegóły
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Ja spróbuję wziąć wolne na wtorek, żeby rano być. Dam jeszcze dziś znać.
Wtorek jest już do 17-18 zajęty. Ewentualnie po tych godzinach.
- - - Updated - - -
Grafik wygląda tak:
Poniedziałek
- od ~10.30 wjeżdża 147 kolegi Lazy na wszystkie szyby
- około 14.30 145 kolegi alfometal na tył (w sumie 5 szyb)
- po 18-tej 156 SW "koleżki kolekszy":) na 5 tylnych szyb
Wtorek
- od rana dyrektor organizacyjny i jego 159
- od ~ 14-tej tył w 159 SW kolegi arturo132
Tak sobie to ustaliłem i zapisałem po rozmowach telefonicznych z każdym.
Godziny mogą się nieco zmienić w zależności, jak będzie szła praca. Telefon do każdego z Was mam i w razie potrzeby będę dzwonił.
Najprawdopodobniej będziemy ściemniać u kolegi alfometal w... Pokoju:) To wynika z informacji od Dyrektora Organizacyjnego.