kiedy gdzie co i jak :)
kiedy gdzie co i jak :)
a może droga na przełęcz Jugowską?? nowa droga, zakręty a na szczycie miejesce na grill...
Jeśli będę mieć dzień wolny na pewno przyjadę :)
zaraz się wolne skończy a tu żadnych konkretów
dokładnie....to co jutro cos organizujemy?
nie ma inwencji wiec ja proponuje dzis o 16 na parkingu nad zalewem w świdnicy.
koledzy a moze ustalmy date kolo 16.05. Może wspólny przejazd z wrocławia w stronę Ostrowa Wlkp, tam po drodze jest zajebisty kawałek drogi i jeziorko bodajże parenaście km przed Ostrowem Wlkp. Chyba, że coś w stronę gór wykombinujemy, jakiś wypad do Karpacza np? POZDR
Witam,
czy jakiś zlot na przełomie października/listopada się zapowiada, tak jak w zeszłym roku? ;>
Cisza....od maja ludzie co jest :D Mam urlopik teraz można się spyknąć gdzieś w miarę blisko.
Macie fajne jeziorko (pilchowickie) można tam coś zmontować? ;)
Witam dzisiaj kupiłam 156 1.8 Ts i z chęcią pogadałabym z wami na temat AR.Moja pierwsza AR i za bardzo jeszcze sie nie orientuje...
Cotygodniowy spot pod mostem Milenijnym Zapraszamy :)
powiedzcie jak tam dojechac tzn milenijny wiem gdzie jest ja jade od strony osobowickiej wiec moze jakas podpowiedz:)
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
a o ktorej godz.?
19:00, zjezdzasz z mostu milenijnego w lewo w popowicka i nastepnie w lewo w wejherowska;)
Dla ułatwienia dodam - tak jak dojazd do Hali Orbita
Witam wszystkich nie przyjade,poniewaz auto kaput...Okazało sie ze swiece do wymiany 520zl za 8szt i kable tez trzeba wymienic 320zl plus cztery fajki 25zl za sztuke
1000zl jak złoto:)
cała Alfa... głowa do góry - lepiej że wyszło to teraz niż zimą kiedy będzie -20 ;)
racja teraz 1000zl na swiece itp. 1500zl na wachacze no i zamierzam zagazowac go to jakies 2500zl=5000zł:(
Troszke popłyniesz na starcie ale później będzie tylko lepiej:)
mam nadzieję,że te mity nie dotyczą mojej AR...
Najgorsze pierwsze 2 lata, potem idzie przywyknąć.
To miało być pocieszające??He he dzięki jak dalej tak będzie to splajtuje w ciagu roku:)
Kupiłaś Ts'a to nie będziesz mieć mniej problemów co my dieslowcy :P:P:P
nie straszcie kolezanki bo jeszcze sprzeda szybko :)
ojtam, ojtam wirus już zadziałał!
eMka, mam inny, dolozyc jeszcze wiecej NM gora, bo nie jedzie :) program starcza na max 1.5 miesiaca ..... ;]
chyba moja przygoda z AR sie zakonczy szybciej niz myslalam.Wymienione swiece i przewody,okazalo sie ze nie ma cisnienia, ktoryś gar nie pali najprawdopodobniej zawor lub dziura w tłokach,wiec chyba oddam autko i podziekuje:(((Podobno jest cos takiego jak rękojma czyli 30dni w razie wad ukrytych
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
to dopiero trzeba miec pecha kupic w nd a we wt juz stoi!Wszystko bylo ok sprawne nic sie nie dzialo
Co do rękojmi masz rację istnieje coś takiego z tym że udowodnienie nie zawsze jest tak proste i krótkotrwałe,ale o swoje jak najbardziej walcz:)i obyś sie zmieściła w tym terminie
Widzisz, nie to żebym był złośliwy bo jesteśmy tutaj wszyscy dla siebie by pomagać ale z Twoich postów wyczytałem iż byłaś w gorącej wodzie kąpana.
Warto było poszukać troszkę dłużej bez nerwów ba nawet wypytać się ile się da na forum o alfach i generalnie jechać z kimś oglądać jedną drugą może i dziesiątą...
Poza tym na forum mają ludki na sprzedaż auta i wiesz chociaż od kogo bierzesz.Współczuję Ci ,nie wiem co jeszcze u mnie się wydarzy ale narazie tylko wymiana była 2 bezpieczników i klocków przód bo wiadomo były zużyte i 3 mieszki już hulam.
ale to auto było w b.dobrym stanie bylam na warsztacie ogledziny samochodu od dołu od góry i komputer był podłączony wszystko było super.A co do kupna auta oglądałam kilkanascie alf jezdzilam nimi i benzyna i dieslami wiec to nie jest to ze ja znalazłam pierwszą lepsza
do diagnoza czterch roznych mechanikow bylam w dwoch warsztatach ,ale na zaden sie nie zdecydowałam.Po prostu pojechałam bo było najbliżej,ale na 100% oddam to w rece fachowca zajmującego sie tylko włochami, a konkretnie alfami
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
Dramat cholerny pech...
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
ale będę o nią walczyć,już się polubiłyśmy i zrobie wszystko zeby żyła:)
Karola dzwoń do Irbisu 661 431 864 tam pracują magicy jesli chodzi o włoszczyznę - być może nawet jeśli nie będziesz w stanie do nich podjechać to może oni przyjadą do Ciebie - jeśli masz unieruchomione auto a w polisie OC masz assistance to skorzystaj...
niedziela bez auta:(
Robiłem zawieszenie z przodu a swojej 147 w Irbisie i śmiało ich mogę polecić.
a może jakiś spot :) na Dolnym Śląsku? pogoda zaczyna się jakaś przecierać. Już ani widu ani słychu zimy. Co wy na to?