Trójka mi się nie otwiera więc nie wiem :( po za tym fotki i autka bardzo ładne, głos na nr.5
Printable View
Trójka mi się nie otwiera więc nie wiem :( po za tym fotki i autka bardzo ładne, głos na nr.5
Number 3 pozdro;]
2 ma najlepsze ujecie i jest super zrobione ale szara 146 srednio mi sie podoba, wiec wybieram 5.
Ja oddałem głos na 1, chodź widzę że mega popularności nie ma na forum. Niestety w poprzednim miesiącu mój faworyt przegrał minimalnie i w tym widzę że też jest bez szans :/ Mam nadzieje że mi uda się też zdobyć fajne fotki i spróbować swoich sił w tym konkursie bo 33 widzę że będzie jak na lekarstwo( z resztą jak na ulicy) :(
4 zdjęcie wymiata , podoba mi się bardzo
Mam te same spostrzezenia :) Miesiąc temu piękna Alfa 33 minimalnie przegrała na rzecz AR 156 w tym miesiącu ewidentnie najlepsze zdjęcie, czyli nr. 2 przegrywa po raz kolejny z AR 156 i zapewne tak sie zakończy. Trzeba miec nadzieje ze choć w jednym miesiącu roku zwycięży coś innego niz 156 ;)
Daniio, saroo - myślałem, że tylko ja to zauważyłem. Zmienić regulamin!! Zakaz zgłaszania 156! :P :P Żart :)
Może użytkownicy 156 robią najlepsze zdjęcia ;);) Chodź poprzednie zdjęcie 33 bardzo mi się podobało i szkoda że nie wygrało.
1 Fota jak dla mnie od D... strony
2 Ostrość gdzieś spie... uciekła :)
3 Trzeba uważać na szybko wyrastające drzewa w kadrze
4 Nooo, na prawdę piękny śnieg, na prawdę. :top:
5 Dla mnie miodzio... :)
Numero 3-Brawa! inne również ładne :)
Głos oddany na 3 zdjęcie...Mam słabość do 156 a ta wygląda naprawdę świetnie, ładny kontrast czerwieni ze śniegiem...
Pzdr
Ciężki wybór... ale żadne mnie nie urzekło, jak w zeszłym miesiącu ;)
Tak ma być z ostrością :) Dlatego niektórzy się tym zdjęciem zachwycają, bo ostre jest tylko to co musi być, a reszta jest rozmazana w ładny sposób...
http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82..._ostro%C5%9Bci
nr.2 . GL ;) hmm a gdzie zdjęcie mojego rywala z tamtego miesiąca ar33 :> :)
Tak tak... uczcie mnie zdjęcia robić i instruktaż z głębi ostrości...
gdzie niby ostrość jest, na grillu alfy czy na całej przedniej części Alfy?!?!?!
Nie podsyłajcie mi takich linków co to ostrość i głębia bo żyje z robienia zdjęć.
Co do pierwszej foty to rzeczywiście mogłem kogoś urazić za co przepraszam :) i nie o to mi chodziło, po prostu do gustu mi nie przypadło.
Jeżeli chodzi o tą pierwszą fotę to jak dla mnie za ciemne miejsce na samochód z ciemnymi szybami czarnymi felami, ogólnie utrzymanym w ciemnej stylistyce, za mało detali...
Starego misia na sztuczny miód chcą skusić. Hehehe.....
http://www.forum.alfaholicy.org/
powiadasz, że tutaj nie ma ostrości... no dobrze, zróbmy crop z tego zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości, zmniejszmy do 1000x750 i oto efekt:
http://img651.imageshack.us/img651/5466/crop145.jpg
czy dalej nie widzisz ostrości?
ja na nr 1 pasuje mi kolor do tła. tak tajemniczo :)
zdjecie nr3 alfa w pieknej czerwieni na lesnej drodze w zimowym otoczeniu
Jędrek - może czas umyć monitor ?? :D
Rzeczywiście, tak jak pisze fotograf Jędrek, straszne mydło, nawet nie widać czy to Alfa czy moze jakis vw ;p
Już wcześniej pisałem, ale powtórze. Czy mogę prosić na PW jakiś link do wyższej rozdzielczości zdjęcia nr. 2, oczywiście pełen kadr. Dorzuce je do mojej kolekcji bo warto.
ja też zagłosowałem na 4ke, bo pasowałaby do kalendarza na miesiąc luty :-)
chociaż wahałem się przy 5tce - bo to GTtka :P
Jędrek a co focisz ? podrzuć jakiś link , oglądać dobre zdjęcia zawsze warto
1 bo zrobione w fajnym klimacie i czarne telefony są fajne :P
zdecydowanie nr 3 duży powiew optymizmu ,widać że wiosenka blisko i ta piękna czerwień
Ja zagłosowałem na 4, podkreśla ilość opadów śniegu w tym roku :)
2 wymiata :)
Ładne no i KOL ;)
Kolor auta i plener zdecydowało że zagłosowałem na fotę nr 3
Ja już dawno dałem głos na 2, bez konkurencyjnie lepiej technicznie wykonana fotka od reszty
a może zróbmy 2 kalendarze?
"kalendarz AlfaRomeo"
oraz
"Kalendarz AlfaRomeo 156"
- narazie robimy ten drugi
3 wygląda ciekawiej niz konkurencja
Dałem na 4 :) jakoś takie zabawne jest :)
Bardzo trudny wybór ale wybrałem 2.
Pozdrawiam autorów fotek naprawdę wyśmienite fotki !!!
I pozamiatane... Dzięki za głosy, już nie mogę się doczekać zdjęć na marzec ;)
Pozdrawiam
wygrało foto nr. 3 autostwa krolik_AR156
http://www.forum.alfaholicy.org/