choc zupelnie z doskoku przyjechalem - sobota, ale mowie smialo ze zlot ciekawy i udany ! kilka osob poznalem ale juz nie pamietam ktoz konkretnie, pozdrawiam :D
Printable View
choc zupelnie z doskoku przyjechalem - sobota, ale mowie smialo ze zlot ciekawy i udany ! kilka osob poznalem ale juz nie pamietam ktoz konkretnie, pozdrawiam :D
Qrde nie byłem bo bella w nie jest w stanie, żeby ganiać ją po torze. Dopieszcze (moze doprowadze do ideału) i wtedy znów się spotkamy. A dzisiaj jeszcze zdechły mi wycieraczki na germańskiej autostradzie. Na szczęście nie było szybko (ok 90km/h) ale to już drugi raz. Poprzednio w toledo (tez autostrada) przy 160km/h na lewym pasie. Next time chyba sie zabiję. Ale i tak już czekam na kolejny zlot, żeby poznać tych, których nie znam. Mam nadzieje, że wybawiliście się też za mnie. Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia
nie ważne ile, ważne że najlepsza he he :D sorki za ten finisz, sam się przestraszyłem, nogi mi ześlizgnęły się z pedałów i sami widzieliście jak to wyszło :/ taki tor pokazuje świetnie jak się jeździ na krawędzi i można się w miarę nauczyć gdzie są granice.
podobało mi się jak każdy z każdym opowiadał detale każdego okrążenia, gdzie popełnił błąd itp. jak prawdziwi zawodnicy po zawodach. świetny klimat z adrenaliną w powietrzu :)
było super, myslalem ze przy takiej wielkiej ilosci AR bedzie wieeliki balagan, a tu niespodzianka!!! pelen profesjonalizm!!! spokoj i opanowanie, dziekuje za wszystko, bylo zajebiscie!!!
a co z fotkami? beda gdzies dostepne na forum czy ktos zajmie sie dystrybucja?:P
Możemy liczyć na opublikowanie na stronce lub forum tabeli z czasami przejazdów? :D
Ja dalej jestem pod wrażeniem że moja alfa tak jeździ :D Nigdy bym się nie spodziewał ;)
2 : 19 : 38 :D
Zlot był super miejsce noclegowe złe nie było za te pieniądze nie wymagajmy niewiadomo czego. Jedzenia było aż zadużo ( przynajmniej dlamnie choć wyglądam na takiego co lubi dużo zjeść ;)). Tor był spoko choć nie jeździłem po torze ale widziałem zaangażowanie ludzi aby osiągać coraz to lepsze czasy przejazdu. Dziękuje wszystkim osobom którzy pomogli nam w rozwiązaniu choć troche problemu z Autem które dla kolegi ilitha choć niektóre osoby mnie rozczarowały tym iż kiedy pan od Diagnosta pomagał nam w rozwiązaniu problemu mieli pretensje bo chcą zdiagnozować swoje auto, a powinno chyba byc jak w rodzinie lepiej najpierw pomóc temu co jednak naprawde potrzebował pomocy. Podziękowania na wszystkich organizatorów było naprawde super i mam nadzieje ze spotkamy się za rok.
Chciałem podziękować wam wszystkim bez wyjątku za obecność, stworzenie fantastycznej atmosfery, brak spięć... Długo by wymieniać wszystkie pozytywy...
Mam tylko jedno ale: Do Bociana, że okazał się lepszym grill-mistrzem niż ja :-P
Lukasz A - będzie nam Cię brakowało świrze :-D
Piotriix i Majkel - dzięki za organizację, ogarnięcie tej kuwety i ogromne zaangażowanie.
Majkel - jeszcze raz soraweczka ziomaleczku za samochód :-D
Marcin - dzięki za piwko i walkę na boisku
Dawid - dzięki za asysty
Bociek - za obronę, kiełbaski pośladki przy ognichu i umożliwienie zmiany opinii o Tobie :-)
Kuba - za pomoc przy autku i kilkukrotny transport
Kamil - za zakupy
Ania z Kubą - Za bezpruderyjne rozmowy
Fiergloo - po prostu za obecność
Paweł - za dźwięk twojej bestii, miło było znów jej posłuchać
Bobryt - za R :-)
I całej masie niewymienionych z którymi świetnie mi się rozmawiało, żartowało i w ogóle spędzało czas. Bez was nie byłoby tak za...ście :-D
To był pierwszy zlot AR na jakim byłem i było zajefajnie! Obiecuję że teraz będę częściej :) (na lokalne też) jak będzie dalej to wykupię miejscówę i wreszcie bliżej będę mógł wszystkich poznać. Moja narzeczona też podjarana na maksa :D i ogromem świetnych aut i klimatem Alfa Romeo. Piszemy się na następne :D wtedy i może śmielej się zaangażuję. Następnym razem będę miał już przerejestrowane auto na DST i zrobiony silnik na cacy (czy cokolwiek jest nie tak bo dopiero zgłębiam czemu czasem dymi). To obecne SJZ trochę zmyliło i pozdrawiam Jastrzębie Zdrój które mnie pozdrawiało myśląc że jestem tamtejszy :)
Jednym słowem wypas a wiem że najlepsze i tak nas ominęło wieczorem :) będziemy nadrabiać :D
Serdeczne podziękowania piotrixowi i majkelowi za zorganizowanie tak wspaniałego zlotu. Cieszę się również bardzo że mogłem Was w poznać tak samo jak fierglo czy bobryta. Wrażenia z toru niesamowite. Ta adrenalina gdy trzeba się w każdym przejeździe poprawić żeby pokonać przeciwnika-coś niesamowitego,dlatego też dziękuję wszystkim uczestnikom na torze za wspaniałą walkę i stworzenie prawdziwej atmosfery wyścigowej. Ciesza mnie również wsapniałe nagrody dla uczestników no i oczywiście przejażdżka Julką która moim zdaniem jak na komfortowy samochód bardzo dobrze się prowadzi.Znów kilka pamiatek dołączy do mojej kolekcji. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników a w szczególności dla ekipy śląsko małopolskiej którzy tak wsapniale dopingowali mnie i pomogli wygrac zawody na torze.
Nie sposób wymienić wszystkich wspaniałych osób które spotkałem i zktórymi podróżowałem żeby kogoś nie pominąć lecz jak zwykle świetnie się bawiłem z Wojtkiem,Marcinem,Ligarami,Adamsami,Robakami,Boćk ami,Aniuszką,Danielem Pozdro dla Rafała z kingą i Pitera.W szczególności dziękuję mojej wspaniałej żonce za użyczenie wozu:) i dopingowanie z domu bo niestety nie mogła uczestniczyć choć bardzo bardzo chciała.Również dołaczam się do opinii że jedzenia było bardzo bardzo dużo i pyszne.Bociek obrońca z Ciebie pełną gębą i choć żeczywiście ciała nie masz za dużo:) to dałes popalić naszym,choć pochwalę się że zaliczyłem jedną bramkę i jedną asystę przy najładniejszej bramce którą strzelił QBA. Ogólnie mój jak do tej pory najlepszy zlot odkąd zostałem alfistą.
bobryt ci panowie to Maciek i Darek:) ja rowniez przesylam im zaj.... podziekowania bo tez spelnilem swoje marzenie hehe
Jak wszyscy rowniez przesylam wielkie podziekowania za mile towarzystwo w ktorym moglem bardzo milo spedzic czas i organizatorom za czas i poswiecenie jakie wlozyli by zlot sie udal.Jestem pod mega wrazeniem:)Nie bede sie zbytnio rozpisywal.Po prostu WIELKIE DZIEKI.
Wielkie dzieki rowniez dla Macka i Darka ze 155 Q4 za mozliwosc wykonania dokumentacji technicznej i wiedzy jaka mi przekazali bym mogl poskladac swoja.Istna skarbnica wiedzy:)
bobryt my wiemy o co cho i niech tak lepiej pozostanie :D:D
slip83 i dobry wy tez wiecie o co cho :D:D
Jedynie czego bardzo mocno zaluje to brak 75andrew155 ale mam nadzieje Andrzejku ze zrehabilitujesz sie w przyszlym roku:)
Dzięki za miłe przyjęcie, fajne pogawędki, profesjonalną kiełbaskę przy ognisku itd. :)
Cieszę się, że zlot się udał. Atmosfera była super i żałuję, że nie mogłem dłużej z Wami posiedzieć. Pozostaje tylko pogratulować organizatorom za dobrą robotę!
Widzisz piotriix? Mówiłem Ci, że wszyscy są zadowoleni. :)
Pozdrawiam i do zobaczenia przy następnej okazji!
raczej kiepski balans ciałem :D
---------- Post dodany o godzinie 10:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:51 ----------
ależeś byka w opisie filmiku zrobił :eek:
:D :D :D
do wszystkich propozycja - jak wrzucacie filmiki na YT dopisujcie Alfaholicy 2010 to będzie łatwiej znaleźć je :)
Rain dawaj filmik z przejazdu ;)
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu zarówno tych z którymi zamieniłem dwa słowa jak i dla tych z którymi nie miałem przyjemności porozmawiać... ;)
Było super !!!
ja go nie wrzucałem tylko kolega ja tylko wrzuciłem tu link :P
A zdjęcie grupowe będzie wrzucone na forum czy jak? Bo ja na poranną listę obecności nie dałem rady :(
Podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu za mile spędzony czas, uśmiechy, pogawędki, porady, sugestie i pomoc podczas zlotu.
Gdyby nie pomoc wielu z was na pewno mielibyśmy nieco więcej wpadek.
Z wieloma z was starałem się zamienić choć słowo, żebyśmy się poznali na LIVE, a nei tylko na forum. Z waszej strony usłyszałem wiele ciepłych słow dzięki czemu podbudowuje to nas i nakłania do organizowania dla was kolejnego zlotu na przyszły rok. Sami wiemy co bysmy chcieli poprawić, ale proszę o dodatkowe wasze uwagi :)
Może w telegraficznym skrócie podziękuję raz jeszcze paru osobom i przepraszam, jeśli kogoś pominąłem :)
-piotriixowi, za anielską cierpliwość
-Łukaszowi A. za nieocenioną pomoc
-ślązakom za pogawędki do wczesnych godzin rannych przy ognisku
-Rafałowi za dobre słowo
-Samul'owi i jego archeolożce za pogawędki o Winie Arizona i Coli Oli
-Katce i Kasce za rozmowy o Celulicie :)
-boćkowi za Kiełbasiany interes
-Mariannie i jej tacie za kontynuowanie muzyko-grania przy ognisku
-Mrutynie i Ani za pomoc przy sesji z browarkiem
-ziomsterowi i Flay'owi za pomoc w załatwianiu różnych gratów z Wrocka :)
-chłopakom z Białegostoku za doświetlanie miejsca sesji fotograficznej
-Maćkowi Mitsumaniakowi za czas spędzony z filiżanką na murku
Chciałem przeprosić Martynę, córkę Rufika, za to, że nie znałem innych zabaw dla dzieci oprócz "Kamień, Papier, Nożyce" :)
Dziękuję wszystkim, czekam na następne spotkania :)
Dziękuje organizatorom za przygotowanie suuuuuuper zlotu, bardzo miło spędzony czas, nareszcie usłyszałem i zobaczyłem piękną 75 3.0 V6 :wub: pozdrawiam właściciela, oraz osoby debatujące do 4 rano :)
No to ja tylko przytaknę
i dodam od siebie ,że bez Grzesia bym zginął.
Ps.Byłem bardzo dumny jak organizatorzy z rakietowej chwalili naszą grupę za dyscyplinę i umiejetność samoorganizacji.
Jak patrzyła jak sprawnie ustawiliście alfy do zdjęcia w 5 minut była mocno zdumiona.I powiadziała cyt,,, i to bez 20 ochroniarzy!/'
BYŁO SUPER ;))))) I MOJA HYJOWA ALFA I30CW SPORT ZYSKAŁA +30KM:)
wrzucę później wydruk z hamowni przed i po chipowaniu.
Powiem szczerze ze spalanie na trasie przy 120 km/h spadło o 1litr:D , a wyprzedzanie to teraz bajka. Dobrze wydane 1000zł ;)
pozdrawiam wszystkich co poznałem i nie ;) no i do zobaczenia na najbliższym zlocie mam nadzieje podjadę już 166.
jakby fotografowie bardziej zdecydowani byli to by było szybciej :D nie mniej jednak kierowcy wykazali sie cierpliwością i się udało. teraz czekamy na efekty :)
Witam
Było super - podziękowania dla organizatorów i sponsorów.
Pozdrawiam wszystkich ze zlotu.
W załączeniu kilka fotek (film na razie w montażu)
http://zdrowko.net/zlotar2010/
Gratuluje wygranej. Zasłużenie zdobył ją najszybszy kierowca (znam go:D). Gratuluje też Wojtkowi wysokiego 3 miejsca (też znam go:D). Także Wojtkowi za zajęcie 1 miejsca i zdobycia tytułu mistrza śliskiej nawierzchni (ach te TWOJE umiejętności:P). Ale tak naprawdę całą adrenalinę zawodów podnosił Mikołaj i jego biała GT. Tak skupionego Tomka, z rządzą zwycięstwa to nawet jeszcze Gosia nie widziała:D:D Zdecydowanie-podium dla najlepszych.
Jeszcze kolegę w Megane kombi chcę również pozdrowić. Wielkie umiejętności, wielka klasa!
Ligar też się otarł o podium. Następnym razem nie jeździj na torze na zimówkach to będzie duuużo lepiej i też dostaniesz jakiś karton za wysoko zajętą pozycje:)
Gratuluję jeszcze Rafałowi prawie najpiękniejszej belli. Wiesz, to ja głosowałem!:D Nawet teraz znam na pamięć twoją rejestrację. SKO bo śląsk-Kozy, a nr to chyba 34.... yyy-nie. 59.... VH...36...?? Wiem! SKO 2AFI:D Widzisz jak dobrze zapamiętałem?:)
Fajnie, naprawdę super było. Nawet ja wygrałem 30km przejażdżki GTA. Jak wrażenia? Tylko proszę się nie śmiać... TROSZKĘ ZA SZYBKA jak dla mnie. Mnie nawet mój TS przeraża:eek::D
PS: Tuti-za rok się widzimy!:)
Własnie Jamrozw dowiózł mi pozostałe nagrody za jazdę po torze. Jestem bardzo ale to bardzo miło zaskoczony z ilości gadżetów i to markowych jakie otrzymaliśmy. SUPER!!! Cos pięknego. Teraz wcale nie żałuję że bieżnik z przednich opon pozostał we wrocławiu a ja sobie wróciłem na slick"ach:) Piotrix i majkel wielkie dzięki
Jagiel dzięki za odbiór nagród i reprezentowanie podbeskidzia do końca zlotu.
Mam wielką prośbę o kontakt pań startujących na torze bo chcemy wysłać nagrody.Chodzi mi o tą pierwszą 3- ę
Czyli 1,2,3 czas pań na torze.
---------- Post dodany o godzinie 15:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:45 ----------
Poproszę również o kontakt kolegę z białej GT o pilny kontakt
Czyli drugi czas na rakietowej
No to może teraz ja :) Dzieki Adam$owi za wszystko :P cośmy sie uśmiali to nasze :D haha Katce oczywiście ,Adayenie za jedną noc ;) hah Mariuszowi ,Mirce ,Bocianowi ,Monice ,Rufokowi ,Gordzowi i jego żonie :P Ligarowi ,Drobiazdzkowi :) i jego ekipie za wspólne %%%% haha :P ,Piotrixowi jak zawsze stanął na wysokości zadania :) !!! i jeszcze razem z Majkelem Fierglem i Jagielem porwali moja lube do 4 rana :DDD ,Pozdrowienia jeszcze dla Łukasza wiadomo :P Oli,Bracika ,Bobryta ,Ani ,Pitera ,Marcina ,Aniuchy :) Jamroza i Tomka + wielkie gratuklacje za umiejętności .oraz wszystkim ,których zapomniałem wymienić :P ,paru osób zabrakło ze starej gwardii Pejtra ,Korcza ,Andzeja ,Tutiego :/ ,ale siła wyższa ,Zlot pierwsza klasa :) atrakcji nie brakowało zabawa na torze rewelacja !!!
Pozdro 4all
Dzieki:D
Szkoda ze nie mozna bylo z kazdym pogadac ale mysle nadrobic to na kolejnym zlociszu:)
Podziękowania dla organizatorów zlotu, a w szczególności piotrixowi i majkelowi. Był to mój pierwszy zlot i zrobił na mnie wielkie wrażenie. Bardzo miło było zobaczyć miłośników AR, a także wspaniałe samochody. Syn Marcin również zadowolony ponieważ pojeździł sobie gokartem i strzelił bramkę w wygranym meczu. Miła atmosfera, jedzenia pod dostatkiem, pełna kultura. Szkoda tylko, że nie dokończyłem jazdy na torze ze względu na pojawienie się lampki sygnalizacyjnej żółtej (motor). Ale jest już ok. Diagnosta uspokoił. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej eksploatacji pojazdów.
No to teraz ja :)
Na okreslecie jaki byl zlot to brak slow wrazenia i wspomnienia niezapomniane :) Tak jak wiekszosc PODZIEKOWANIA DLA ORG i calej reszty :) to byl moj pierwszy taki zlot i wiem juz teraz ze napewno nie ostani :D Bobryt i Ania dzieki za pilotowanie :) aa i Majkelku nie ma za co choc nie byla to pierwsza jakosc :P
Bardzo dziękujemy za cały weekend spędzony wśród pięknych samochodów i wspaniałych ludzi.
Piątkowy wieczór z Kubacikiem ( browarek wszedł jak nigdy)
Sobotni dzień był istotnie zacny!!!. Akcja ,,tor'' jak i wieczorne party na długo pozostana w naszej pamięci ( tu chcielibyśmy podziękowac dwóm samozwańczym DJ z alf 156)
Cieszę się również ,że mogłem sobie przypomnieć stare dobre czasy grając w piłe. Chłopaki z Bocian teamu daliśmy radę.
PS. Pozdrawiamy komary z Mirosławic
Szczególne podziękowania dla organizatorów jak i wszystkich uczestników - bez Was to Święto nie było by takie same:D:D:D.
Ogromne podziękowania dla ,,Naszej drugiej Białej połówki" - przejazdy na torze rewelacja, fajnie że byłeś z Nami i pamiętaj ,że dobrze jest jechać we dwie alfy.
Miło jest spotkać tyle alf na trasie:wub:.
trochę fotek z rakietowej - spora cześć robiona jako zdjęcia seryjne - mam nadzieję, że sporo z Was znajdzie coś dla siebie...
http://picasaweb.google.pl/106572435...lfaholicy2010#