Hej;) 1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Printable View
Hej;) 1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Byś może nie przyglądałem się dokładnie - stała na parkingu przed jakimś pensjonatem
pozdrowienia dla właściciela białej Giulietty na krakowskich tablicach, stojącej pod Kauflandem przy bratysławskiej po godzinie 12:D piękny samochód:D
A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke czarnej Julci, wjezdzala na teren Emparku z Domaniewskiej, dzis kolo 9:40.
Pozdrowienia dla wlasciciela/ki czerwonej Giulietty, mijała mnie wczoraj ok. 16 na obwodnicy 3miasta, nr rej. GD..... chyba Diesel 170KM, bo widziałem dwa wydechy (a nie rzuciła mi sie w oczy koniczynka) :) SLICZNA!!!
Widziałem, że już dojechała Alfa dla kolegi ARKADIUSA z naszego forum - stoi już przed salonem Alfy w Płocku. Kolor 8c w słońcu wygląda nieziemsko :) Gratuluję pieknego i fajnie skonfigurowanego autka :D
Czarna QV wczoraj około 17 na Modlinskiej w Warszawie, rejestracja WL......
wczoraj-sobota. Tym razem biała Giulietta, róg Marszałkowskiej/Świętokrzyskiej (ok. godz. 14) w Wawa :) blachy DW.... to kogoś z forum? ;)
Sie koledze McDonaldsa zachciało :D.
Często w tyg. parkuje tam Etna na blachach WB .... swoją zazwyczaj zostawiam troszkę dalej
Witam. Chciałbym pozdrowić właściciela czarnej Giulietty, która często stoi przy Wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej. Piękna bryka. Ostatnio na jej miejscu parkuje Mito. Czyżby Giulietce coś się stało złego?
To pewnia ja, a tym MiTo też jeżdżę ostatnio w ramach testu - syn się rozgląda za jakimś autem
Pozdrowienia dla smutnej pani w czarnej Julce na Ursynowskich blachach. Mój uśmiech nie pomógł mimo, że jechałem bliźniaczym autem.
Pozdrowienia dla Właściciela bordowej Julki jadącej dzis przez Nieporęt około 12:30, oraz dla czarnej QV na Świętokrzyskiej w Warszawie około 13:00 (tablice GD....)
Wczoraj po Białymstoku smigała czerwona QV na ciemnych turbinkach - rejestracja SB 5xxxG. Fajnie sie prezentowala, troche ja posledzilem, ale kierowca nie wykazywal zainteresowania moim Fiatem :P Zapewne jakas delekacja z koncernu Fiata ;)
czerwona Giulietta-mijałem ją za Brzozą Bydgoską, jechała w kierunku na Konin/Inowrocław :)
hej, dziś jechałem za szarą Giuliettą na obwodnicy 3miasta, okolo godz. 15, też DIESEL, :) numery PO.....
pomachane - odmachane :)
Pozdrowienia dla czarnej Julki ze szklanym dachem widzianej w niedzielę Mrzeżynie.
Jak to nieraz trzeba się zapuścić, żeby rzadkiej urody okaz uświadczyć. Choć mieszkam w Warszawie, jest to pierwsza spotkana Julka odkąd mam swoją, czyli od blisko miesiąca. Akurat byłem pieszo. Moja stała jakiś 1km dalej, więc nie mogłem pozdrowić światłami.
Ale jaki szał, jak zobaczyłem. Cóż to za super fura przejeżdża? Pierwsze i jedyne auto, na jakie zwróciłem uwagę, choć mijało mnie wiele innych, bardziej luksusowych, droższych i w powszechnej opinii pewnie lepszych. I wtedy uświadomiłem sobie, że mam (prawie) taką samą. Jest duma i satysfakcja. I dlatego dyskutując o tych wszystkich problemach (też mam swoje) pamiętajmy o tym, co najważniejsze - koniec końców mamy super auta i cieszmy się nimi. Czego wszystkim życzę.
Wczoraj mignela mi jakas biała w lusterku w Łodzi, pozdrowionka ;-)
Wczoraj na trasie Warszawa-Sochaczew Biała Julka ze szklanym dachem, Pozdrawiam :) (również z białej Julki :))
Pozdrowienia dla kolegi dwilk - spotkanie dwóch białych Julek w prawie identycznej zewnętrznej konfiguracji (tyle, że kolegi to QV a moja 1.4MA) dziś w Warszawie przy Tesco na Połczyńskiej. Widziałem, jak kolega wjeżdżał na parking, chciałem zaparkować obok ale niestety nie było wolnej miejscówki. Mimo to zaparkowałem parę miejsc dalej, widać było po przechodniach, że autko robi wrażenie a dwa takie same obok siebie to już w ogóle.
Kolegę skojarzyłem, bo niewiele jest w wawie białych Julek na blachach DW. A jako że sam pochodzę spod Wrocka to łatwiej jakoś zapamiętać :-)
Oj kolegi dwilk to nie QV :) Też przy niej parkowałem i jeden wydech miała :)
Sorki za OT ale powiedz, czy po zmianie wydechu zauważyłeś zmianę efektów dźwiękowych? Wydawało mi się, że jak odpalałeś auto to dźwięk był bardziej basowy i "soczysty" :-)
Pozdrowienia dla Giulki QV 8C (chyba, bo było już ciemno) widzianej dziś pod CH Fort Wola przy Połczyńskiej w Warszawie.
Czarna na łodzkich blachach z końcówką KY dzisiaj pomykala na Retkinię w Łodzi. Też ładna ;)
Póki co to pierwsza oprocz mojej, ktora widzialem na lodzkich numerach.
Czarna na Światowida dziś około 13 w Warszawie
Pozdrawiam barnio.
Również widziałem, a i słyszałem już wcześniej od znajomych, że jest taka czerwona w Łodzi:) Chyba jedyna, bo drugą czarną już też widziałem.