a gdzie to jest?? z Dąbrowy będzie ktoś jechał?? :)
Printable View
ja proponuje nie GO SPORT ..bo tam pewnie będzie już młyn ..
tylko jakiś MOP przy autobanie w kierunku od Wrocka do Katowic
..albo M1 w Czeladzi.. albo Kopiec w Piekarach Śląskich..
GoSport będzie grubo obstawiony ;) ..tak sądzę
ktos z zabrza gliwic rudy slaskiej jak jedzie to niech napisze do mnie to sie ustawimy razem i pojedziemy pod ten go sport albo inne miejsce ustalone ;)
conspir ja bede jechał :)
w ten czwartek może zawitam :)
to panowie rezerwuje ktos bilety ? mozna by potem zrobic jakis spocik zeby odebrac je. i wtedy umowic dokladniej szczegoly gdzie i o ktorej sie spotykamy zeby przyjechac razem.
ja mysle, ze tez sie pojawie :) ktos od krakowa bedzie jechal ?
bo dzisiaj moj brat z hondy jedzie po bilet dla siebie i niewiem czy kazdy kupuje sam sobie czy ktos zamowi i jak bedzie z rezerwacja miejsc czy bedzie jakies miejsce na same alfy.
tez bym lecial, tylko samemu z Lubina grzac, sredniawka, a widze ze moje okolice sie nie zbieraja nic ;/
DZISIAJ rozmawiałem z organizatorką tej imprezy i nikt jeszcze nie zarezerwowal miejsc dla naszych BELLI :) czy ktos zamierza się zabrac za to ? chyba nie chcemy stac w odpadkach ;p bo juz zapisalo sie 10 osob to zawsze jest cos musimy sie zaprezentowac :)
pozdro. Ja juz bilet mam
no ja moge sie postarac , nigdy sie tym nie zajmowalem ale nic trudnego ;) tylko trzeba zrobic liste pewną
niech ci zainteresowani zaczną wpłacać pieniądze najlepiej na konto, i dopiero zamów miejsca,bo będziesz musiał podać ilość samochodów, zrobią rezerwacje, tylko gorzej potem jest z dodaniem aut bo marudzą ze miejsce które dostaliśmy nie pomieści więcej Alf :/ generalnie jak Honda Śląsk zaś to organizuje to będzie kapa :/
no wlasnie ja niewiem ile kosztuje ta rezerwacja a tak jak mowisz honda slask organizuje ale ja byłem obywatelem tego forum i mam tam w miare dobry kontakt z nimi ;) wiec o miejsca moze bym sie nie martwil moze gopcio razem to ogarniemy napisz do mnie na gg 2420710
no i co z ta rezerwacja?? bo czas leci...
a dlaczego ja nic nie wiem o tej imprezie napiszcie mi w pw co i jak to też polecę
A więc lista wygląda tak :
1. Pfourul
2. alfadrian + dziewczyna
3. Gopcio
4. Mariusz
5. Robak
6. pablo1208
7. czisi z żoną (ps wracam z pablem , tym razem na pewno jedziemy do mc'a)
8. K@rdi4N z dziewczyną
9. Izane i lizanowa Katka :D
10. ConSpir + narzeczona11. KamilDG + dziewczyna
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/51080-summer_cars_party_2011_a-4.html#ixzz1WlgbM41j
Jeśli kogoś pominąłem to mówić.
Skoro kolega alfadrian
chciałby to załatwić to niech spróbuje :)
(każdy z listy na 100% będzie ? )
Później napiszcie nr konta na który przelać kasę :)
rozmawiałem z organizatorką jeszcze wczoraj to mowiła ze ktos juz dzwonił do niej z alfy od nas zeby cos zarezerwowac wiec juz nie brnalem dalej w ten temat , więc kto się tym zajął ?? ale jeśli nie bedzie osoby to moge zarezerwowac miejsce na odpowiednia ilosc osob i poprostu bedzie trzeba przelac kase i wszystko bilety beda wysylane poczta , mozna odebrac osobiscie , lub przy wjezdzie bodajze wiem ze impreza rozpoczyna sie o 10 dla wszystkich a dla klubowiczow bramy sa otwarte o 8
od nas? może z Alfaclubu?
a tego to dokladnie niewiem mowila ze ktos z alfy jak ktos ma konto tam albo jakies znajomosci do tych moderatorow czy organizatorow niech zapyta
na forum alfaclub nic temat się nie rusza ..więc raczej nikt stamtąd
się tym nie zajmuje, więc fajnie alfadrian jakbyś wypytał tą znajomą
czy coś ktoś konkretnie z nią rozmawiał czy nie ..i potem ewentualnie
byś z nią się dogadał ;)
..i proponuję się spotkać wcześniej, np.
17.09.2011 na GRILL'u w Piekarach Śląskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/57424-grill_kopiec_piekary_slaskie_na_pozegnanie_wakacji .html
no dobra nie ma problemu wiem ze rezerwacja miejsc dla klubow jest do 11 wrzesnia. musze miec pewną liste i wtedy zarezerwuje i podam numer konta na ktory przesylac pieniadze a bilety beda do odebrania osobiscie badz poczta wysylane ale to tam uzgodnimy potem
ja będe napewno, tak ze dla mnie bilet dla 2 osob.
Tak samo ja potwierdzam przybycie :)
Ja z Mariuszem tez ,czyli 2 auta
no to róbmy ostateczna liste piszcie kto jedzie i ile osob lista do 09.09 i tego samego dnia rejestruje nas na saummer cars party i podam numer konta do przelewania pieniedzy.
1.alfadrian + dziewczyna
2.
3.
1.alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3.
1.alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4.
1.alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4.Robak
5.Mariusz
1. alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz6. pablo1208 + ktoś :P
7. ...
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz6. pablo1208 + ktoś :P
7. KamilDG + dziewczyna
8. ???
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz6. pablo1208 + ktoś :P9. ???
7. KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna :)
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna
9. Izane i lizanowa katka :D
10.
ps Adams, Bociek pojechali do żabolandu a napewno też byliby chętnie na SCP a nie wiem czy do 9.09 wrócą
jutro bede rozmawiał z organizatorką czy ktos chce cos wiedziec jeszcze? zapytam i pozniej dam odpowiedz bo ogolnie to mam kilka spraw do niej i od razu zapytam sie o numer konta na ktory przelewac pieniadze
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG + dziewczyna
8. K@rdi4N + dziewczyna
9. Izane i lizanowa katka
10.Gopcio