A u mnie wręcz odwrotnie jest, dziewczyna jest bardzo chętna do wyjazdu ale nie wiem czy zdołam taką kwotę uzbierać. Muszę być dobrej myśli i zacisnąć pasa.
Printable View
A u mnie wręcz odwrotnie jest, dziewczyna jest bardzo chętna do wyjazdu ale nie wiem czy zdołam taką kwotę uzbierać. Muszę być dobrej myśli i zacisnąć pasa.
U mnie też jest chętna do wyjazdu. Na nie jednym byliśmy. Na wielu będziemy. Na pewno. Nie muszę jej do tego przekonywać. Sama się zmartwiła że nie pojedziemy. Ale to jest dla nas za drogo. Pomimo że chęci są :)
fierglu, przedszkolanki będą się zajmować dziećmi a Ty przedszkolankami??:P
grzybek żebyś się nie zdziwił:D
Maciek tym razem ja tez zabieram swoją kobiete, powiem Wam że nie była na Zlocie a powiedziała po Biłgoraju ze ona nastepnym razem jedzie i koniec:)
to teraz wymieniasz tych dwoch kołkow na dziewczyne?? :) :) cze oni tez jadą ?
no dobra to ja tak inaczej... załóżmy, że wolnych miejsc jest 140, 100 osób zostaje tylko na weekend, ale płaci pełną kwotę. Czyli miejsc wolnych pozostaje 40 niezależnie od tego na ile kto zostaje?
victoria! pogadałem i przekonałem :) jedziemy :) teraz tylko $$$ i heja :P
ten połamany na pewno nie jedzie, a młody sie jeszcze zastanawia, znaczy chce też zabrać dziewczyne ale jeszcze nie wiadomo czy ona chce, ale je lece na 100%
Ja z kobietą jadę i nie ma gadania :) PODLASIE ?? A Wy ???
Uważam, że powinna być opcja 2 dniowa, czy 3 dniowa, na sztywno podzielone, żeby nie zrobił się burdel, na przykład 14-16/16-19. Zrobić pakiet takich "dualnych miejsc" i po sprawie. Jedni zjeżdżają, inni zajmują ich miejsce.
Ludzie mogą mieć różne powody - kasa, urlop, wyjazd. Chcą przyjechać, ale niekoniecznie mogą na tak długo.
Klub to ludzie, oni go tworzą, dla nich istnieje, a nie na odwrót.
Jeżeli ma się obyć bez przypadkowych typów, to wprowadzić opłatę na ten identyfikator i schabowego, żeby tubylcy jednak mogli się pojawić, bez ponoszenia kosztów noclegu.
ja skromnie napiszę, że popieram
dzielenie zlotu na opcje z góry zakłada, ze taki dom publiczny się wpląta w jego organizacje....
czy te pieniądze to majątek? czasem więcej na szlugi miesięcznie się wydaje.. czy ten termin to masakra jakaś 3 (4) dni urlopu wziąć??? nie bądźcie śmieszni.. po Biłgoraju każdy chciał mega zlotu tygodniowego a teraz nagle większość nosem kręci..
po zlocie ten co był będzie chciał 2 tygodnie :P ..
a ja to bym tylko na weekend chciał bo naprawdę mam w ciula roboty i ciężko z urlopem (ostatni miałem 18 miesięcy temu), a chciał bym pooglądać jakieś ciekawe belle, posłuchać silników itp
ten ośrodek to jakieś więzienie ;)
ale wspólczuję organizatorom samego szukania takiego ośrodka który przyjmie tyle gości i będzie miało jakiś parking i jakis tor niedaleko :)
zarówno zlot 6 dniowy jak i 4 dniowy ma swoich zwolenników jak i przeciwników. z tym że wg mojej skromnej opinii /którą potwierdza przeprowadzona wcześniej sonda/ dużo więcej zwolenników jest wersji 4 dniowej. takie są fakty, proste. jaki był cel żeby się upierać wbrew woli większości przy wersji 6 dniowej tego nie wiem, może ośrodek się nie chciał zgodzić na tak krótki termin, niewiadomo. fakt jest tak że jedyna oficjalna opcja zlotowa to ta 6 dniowa. ktoś się może ze mną kłócić lub nie ale na logikę - więcej osób przyjechałoby na wersję skróconą bo mniej z tym problemów związanych z urlopem plus spadają koszty, to kolejny fakt. na wersję 6 dniową tez przyjedzie sporo osób, nie twierdzę że nie ale na pewno nie więcej niż przy 4 dniach. jeżeli ktoś wyciąga argument że można to potraktować jako już taki tygodniowy urlop to i owszem ale dlaczego zmuszać do tego wszystkich. w zeszły roku organizatorzy zlotu sami sobie prywatnie zostali dłużej w Biłgoraju i każdy był zadowolony.
i broń boże żeby nikt nie odbierał tego jako atak na organizatorów bo nie o to mi chodzi. chodzi mi o kulturalne przedstawienie suchych faktów. co do samej organizacji nie mam żadnych obaw bo wiem że robią to ludzie z pełnym profesjonalnym podejściem i wiem że sam w sobie zlot od strony organizacyjnej wypali na 100% :)
tyle ode mnie w temacie, już więcej nie będę nękał :D
flatbeet, robiąc zlot 4-dniowy druga połowa zacznie kręcić nosem że im się nie opłaca jechać bo za paliwo dadzą 2-3 razy tyle co za zlot i krótko. Nigdy wszystkim nie dogodzisz więc albo ktoś to akceptuje albo nie, proste. Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś narzeka a prawda jest taka że kto chce przyjechać to przyjedzie niezależnie od innych rzeczy, już zresztą po liście zapisów to widać - kto chce jechać to się wpisuje i basta, raptem kilka dni minęło a lista już jest całkiem pokaźna. Poza tym zwykle najwięcej krzyczą Ci, którzy i tak nie pojadą, nie raz sprawdzone.
Proszę nie odbierać tego jako atak na czyjąkolwiek osobę, takie są fakty:)
Oj flat tu z Tobą się nie zgodzę, bo ankieta niestety pokazywała co innego więcej było zwolenników opcji 6 dniowej i jak to niektóra osoby komentował wolą opcję 6 dniową z powodu urozmaicenia atrakcji, których było mniej w opcji 4 dniowej i jak sam wiesz po Biłgoraju dużo osób mówiło że fajnie jak by zlot był właśnie 6 dniowy ponieważ można to połączyć z wakacjami i jest wtedy więcej czasu na porozmawianie z wszystkimi.
Słuchajcie ;) nie ma gadania głupot. Zlot jest 6-dniowy i brawo :D Więc nie narzekajcie ino ciułajcie $ i wpadajcie ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ot_2012_a.html
jak dla mnie to dwukrotnie przeważa pasek żółty ale może to jakiś błąd w systemie :D
Odpowiem najlepiej jak potrafie.
zlot 4 - dniawy miał kosztować 330zł od osoby + 100zł tor i 50zł rajd, więc pomimo niechecie WĄSKIEJ grupy osób za prawie tą samą kwotę zobiliśmy zlot 6 dniowy, Jeśli sie łudzisz że mozna zrobić zlot 4 dniowy taniej proszę spróbuj takowy zorganizować, ale Przestań juz pisac co kto woli- Takie są realia rynku. ja wole za te same pieniadze spedzic 6 dni niz 4 !!!
Alfistka - ta opcja została dodana z godzinę temu :D Wcześniej jej nie było :P
Jak jest z przydziałem pokoi 2-os?
Gdzie Wy widzicie tą opcję dla tubylców???? Chyba oślepłem na stare lata
Chyba tak bo jest:
Cytat:
Cennik
- Nocleg (5 nocy) + atrakcje na ośrodku Neptun: 350 zł/osoba
- Atrakcje na ośrodku Neptun (bez noclegów): 200 zł/osoba
- Tor (3 przejazdy): 90 zł/samochód
- Rajd turystyczny: 35zł/samochód
dzięki drift-r, teraz zobaczyłem. Starość nie radość :/
I warto zwrócić uwagę na to, że to dotyczy tylko atrakcji na Neptunie. Żeby przyjechać na rynek w niedziele wystarczy mieć paliwo w baku i chęci :P
Fajnie by było jakby tubylcy potwierdzili, że tam będą, może to zachęci sponosrów :)
mam pytanie ilu osobowe sa pokoje ?
Na ostatnie nawet ja Ci mogę odpowiedzieć - się zobaczy. Wszystko zależy od tego czy zostanie jakiś czas i czy PZMotowi będzie się chciało :P
Niewiele mi to rozjaśnia, ale dzięki.
Czekam na odpowiedzi na pozostałe pytania...