Można tak mało płacić. Niestety ubezpieczenia to trochę "trudna" działka i czesto się nimi nie interesujemy, a czasami warto czego potwierdzeniem jest Twój przykład :)
Printable View
Można tak mało płacić. Niestety ubezpieczenia to trochę "trudna" działka i czesto się nimi nie interesujemy, a czasami warto czego potwierdzeniem jest Twój przykład :)
Miałbym prośbę, aby każdy zainteresowany wyliczeniem składki i ewentualnym zakupem polisy w naszej multiagencji wysłał do mnie priv lub info w temacie. Wyślę do Was formularz wyliczenia składki, który wypełniony odsyłacie na priv do mnie. Wówczas będę mógł dokładnie wyliczyć składkę.
Dla osób preferujących kontakt telefoniczny - tel. 660 773 243
Zapraszam
Nie odpisales mi na PW czy masz to w pdf. Bo takie wklejenie przez PW tabelki i uzupelnienie jest mega utrudniajace :)
Dla wszystkich osób, które posiadają gospodarstwo rolne (powyżej 1 ha i opłacają obowiązkowe ubezpieczenie rolne) oferujemy ubezpieczenia komunikacyjne ze specjalną zniżką. Zapraszamy.
Rozdajemy rabaty dla Alfaholików. Kup ubezpieczenie OC i otrzymaj bonus rabatowy oraz gadżet.
Zapraszamy!!! Sprawdź, ile zaoszczędzisz na ubezpieczeniu...:)
Jesteśmy dla Was. Masz problem z ubezpieczycielem napisz lub zadzwoń postaram Ci się pomóc.
Z usług kolegi skorzystałem i jestem bardzo zadowolony :). Mimo, że ubezpieczenie nie było dla mnie a dla członka rodziny -rabat z forum oczywiście także zadziałał. Wyliczenie składki w naszym przypadku spadło z 900 zł do 780 - dla mnie spora różnica. Tym bardziej, że załatwianie formalności to nic strasznego. Dokumenty solidnie przygotowane, szybko dotarły do mnie (koperta zwrotna w zestawie). Wystarczyło podpisać i odesłać. Kontakt bardzo sprawny, zarówno mailowy jak i telefoniczny, wypowiedzenie umowy z dotychczasowym ubezpieczycielem także załatwione przez kolegę.
Widać warto pytać, w taki sposób troszkę grosza może zostać w kieszeni ;) Polecam.
potwierdzam jest tanio i się o tym osobiście przekonałem , dwie AR już tam ubezpieczyłem w kwietniu będzie następna , taniej nigdzie nie znalazłem, różnica w granicach 200 PLN POLECAM
A mówiłem ,że na odległość się da:) Deka07 ja też się do ciebie odezwe bo niedługo mi się kończy . Nazi wróżka przepowiedział ci kariere na forum i co....? Bydzie furora:)
Kariera... hehe. Zobaczymy, ja pomagam kolegom z forum, a oni mi... w końcu łączy nas jedna pasja. Czekam na Ciebie...
zuczek01 formularz poszedł na e-maila.
Ja też juz po wizycie u kolegi i również zadowolony z ubezpieczenia, w maju kojote żony na pewno u kolegi ubezpieczę.
Prosiłbym o formularz na PW, również odnośnie AC(jeśli będzie dużo taniej niż teraz mam, to może bedzie się opłacało do Sanoka podjechać :P).
mat09 poszło na PW...
Jonhy01 pytanie na PW...
a czemu nie macie HDI? Chyba że już macie a nie doczytałem czegoś.
Nie jest to towarzystwo na tyle konkurencyjne, aby była konieczność włączenia go do swojej oferty...
Wyliczenia i formularze poszły na PW...
Cholera, niestety wykupiłem już polisę w You Can Drive. Ale gdyby kolega miał czas i chęć obliczyć wysokość składki to proszę o PW z formularzem. Oczywiście w tym roku OC nie będę mógł wykupić, chodzi tylko o porównanie (abym wiedział w następnych latach gdzie się zgłaszać :D )
To szkoda...:) A w przyszłym roku, oczywiście trzeba zgłosić się do nas... Zapraszamy
Mi osobiscie w YCD wyszło taniej samo OC niz u kolegi deka07 - ale to moze sa te zawirowania z wiekiem ponizej 26 lat itp ?
Bo kolega jest wyjątkiem...:).
Już miesiąc sprzedajemy Wam polisy, chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy skorzystali z naszych usług. Dziękujemy nie tylko za zakup polis, ale również za poważne podejście do transakcji, dzięki czemu procedura sprzedaży przebiega pomyślnie.
Zapraszamy również innych Alfaholików, którzy chcieliby zawrzeć ubezpieczenie dla swojej Alfy w naszej multiagencji (reprezentujemy dziesięć towarzystw ubezpieczeniowych)...
Panie / Panowie mam do Was wielką prośbę. Chciałbym ponowić przypomnienie, aby zapytania dotyczące naszej oferty kierowały osoby poważnie zainteresowane zakupem polisy w naszej multiagencji. Piszę to ponieważ duża liczba osób traktuje sprawę w następujący sposób: wyliczcie mi składkę, a jak dowiem się gdzie i za ile..., to wtedy kupię sobie ubezpieczenie "u swojego ubezpieczyciela". Niestety nie pobieramy opłat za doradztwo ubezpieczeniowe :), dlatego zależy nam na powtarzam poważnym podejściu do ewentualnego zakupu polisy.
Ja mam Deka do 4 kwietnia więc będziemy liczyć bo tą pierwszą przykładową wycene mi wcieło . Za kilka dni jak mi się zluzuje grafik to się na priva odezwe .
Dla zainteresowanych - poszło na priv.
Witam.. Mogę śmiało polecić kolegę, wszystko załatwiliśmy na priv i przez telefon:) Kontakt, wszelkie informacje wzorowo wyjaśnione no i cena duużo niższa niż poprzedni zakład..
Pozdrawiam:)
Dla zainteresowanych info poszło na pw...
No ja też muszę powiedzieć ,że mgr. Dawid alias Deka07 to swój ziomal:) . Wszystko jak w komentarzu z allegro . Szybko ,sprawnie i na temat:) .
Poleciał priv
Prosiłbym o posty w poniższym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...faholikow.html
poszło PW
PW poszło:)
Właściwy temat: http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...tml?highlight=