Można tak mało płacić. Niestety ubezpieczenia to trochę "trudna" działka i czesto się nimi nie interesujemy, a czasami warto czego potwierdzeniem jest Twój przykład![]()
Można tak mało płacić. Niestety ubezpieczenia to trochę "trudna" działka i czesto się nimi nie interesujemy, a czasami warto czego potwierdzeniem jest Twój przykład![]()
Miałbym prośbę, aby każdy zainteresowany wyliczeniem składki i ewentualnym zakupem polisy w naszej multiagencji wysłał do mnie priv lub info w temacie. Wyślę do Was formularz wyliczenia składki, który wypełniony odsyłacie na priv do mnie. Wówczas będę mógł dokładnie wyliczyć składkę.
Dla osób preferujących kontakt telefoniczny - tel. 660 773 243
Zapraszam
Ostatnio edytowane przez deka07 ; 29-01-2013 o 23:34 Powód: ...
Nie odpisales mi na PW czy masz to w pdf. Bo takie wklejenie przez PW tabelki i uzupelnienie jest mega utrudniajace![]()
Dla wszystkich osób, które posiadają gospodarstwo rolne (powyżej 1 ha i opłacają obowiązkowe ubezpieczenie rolne) oferujemy ubezpieczenia komunikacyjne ze specjalną zniżką. Zapraszamy.
Rozdajemy rabaty dla Alfaholików. Kup ubezpieczenie OC i otrzymaj bonus rabatowy oraz gadżet.
Zapraszamy!!! Sprawdź, ile zaoszczędzisz na ubezpieczeniu...
Jesteśmy dla Was. Masz problem z ubezpieczycielem napisz lub zadzwoń postaram Ci się pomóc.
Ostatnio edytowane przez deka07 ; 08-02-2013 o 16:35 Powód: ...
Z usług kolegi skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Mimo, że ubezpieczenie nie było dla mnie a dla członka rodziny -rabat z forum oczywiście także zadziałał. Wyliczenie składki w naszym przypadku spadło z 900 zł do 780 - dla mnie spora różnica. Tym bardziej, że załatwianie formalności to nic strasznego. Dokumenty solidnie przygotowane, szybko dotarły do mnie (koperta zwrotna w zestawie). Wystarczyło podpisać i odesłać. Kontakt bardzo sprawny, zarówno mailowy jak i telefoniczny, wypowiedzenie umowy z dotychczasowym ubezpieczycielem także załatwione przez kolegę.
Widać warto pytać, w taki sposób troszkę grosza może zostać w kieszeniPolecam.
potwierdzam jest tanio i się o tym osobiście przekonałem , dwie AR już tam ubezpieczyłem w kwietniu będzie następna , taniej nigdzie nie znalazłem, różnica w granicach 200 PLN POLECAM
A mówiłem ,że na odległość się daDeka07 ja też się do ciebie odezwe bo niedługo mi się kończy . Nazi wróżka przepowiedział ci kariere na forum i co....? Bydzie furora
![]()
Kariera... hehe. Zobaczymy, ja pomagam kolegom z forum, a oni mi... w końcu łączy nas jedna pasja. Czekam na Ciebie...