Również pozdrawiam, choć Cię nie widziałem :P
Dystansów nie ma, felga z GTV i jej ET tak wypchnęło koło na zewnątrz.
Printable View
Jeżeli znajdę na forum kolegę sunącego w AR 159 sedan na tablicach WZU we wczorajszym, niedzielnym, popołudniowym korku do wjazdu na A2 od strony Grodziska Mazowieckiego, to serdecznie pozdrawiam. Rzadko widuje tu 9 (poza policyjna ;-) ), wiec to był miły widok.
Wczoraj (tj. niedziela) na ul.Puławskiej w godzinach 18:00-20:00 czerwona 147 na klubowych ramkach w stronę centrum :P Pozdro :)
Pozdro dla kierownika srebrnej 159 na klubowych ramkach widzianej na trasie Konstancin-Piaseczno. Mijamy się już drugi raz na tej trasie (czyżby dojazd do pracy?)
pozdrawiam belle 156 WN widzianą na czerniakowie ;)
Pozdrawiam kierowcę granatowej 156 SW przedlift WPI na ramkach widzianej dziś w Białobrzegach ;)
witam ja też pozdrawiam prawie wszystkie alfiny i tak bez echa zostaje. i nie powiem tez na v warszawskich drogach charakterystyka 159 na czarnych 17 czerwone zaciski.kolotek mysi szary i antena CB na dachu. ramki klubowe z obu stron i rejestracja BBI jedyna w wawie. gdzieś jeszcze jeździ moja poprzednia 156 z klubowymi ramkami i otartym delikatnie blotnikiem prawym tyl.po wawie:) pozdrowienia wszystkim alfoholikom.
Pozdrawiam dziś na moście Grota około 19:15, gdy jechałem na spot, wyprzedziła mnie ciemna Alfica Crosswagon (chyba, byłem zapatrzony na nawigację bardziej) na klubowych ramkach. Czemu to na spot się nie zajechało?
Pozdrawiam srebrną Gtv dzisiaj w Jankach koło 20:00 ;) Kolega mnie chyba nie dostrzegł, jak pomykałem swoją czarną, może właśnie dla tego, że zlałem mu się z asfaltem ;)