byłem na bora wczoraj, po 21, ale oprocz mnostwa motocykli robiacych "Wziummm" nie widzialem nikogo/nic ciekawego :P
Printable View
byłem na bora wczoraj, po 21, ale oprocz mnostwa motocykli robiacych "Wziummm" nie widzialem nikogo/nic ciekawego :P
z życia Bora czy tam bara bara (jak kto woli) ;) przepraszam że zainteresowani tyle musieli na filmik czekać
Ustawka AR 156 SW 2,4jtd vs. BMW 5 e39 2,5 R6
klikamy i oglądamy
Podziękowania:
Ligarowi i Bimskiemu za wyścig w sportowej atmosferze
Ani za komentarz
Piterowi za wypowiedź
zgromadzonym osobistościom za przybycie
sobie za radosną twórczość tego filmu :D
---------- Post dodany o godzinie 01:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:51 ----------
oczywiście cały wyścig odbył się zgodnie z panującymi w PL przepisami ruchu drogowego ;)
jeśli ktoś by się poczuł urażony filmem zażalenia proszę składać najlepiej do Boga...
Gdzie pojedynek z 166 (kaczo) ???
Nie dziwi mnie, że filmik Ci się podoba, bo faktycznie jest dobrze złożony i fajnie nakręcony. Jednakże mnie bardziej by się podobał, gdyby zawarto w nim sytuacje, które miały miejsce, lecz z bliżej nieokreślonych przyczyn zostały wycięte. Moim zdaniem film jest mało, a nawet bardzo mało obiektywny, żeby nie nazwac go nieobiektywnym. Może by tak pokazac wszystkie zarejestrowane przejazdy bez obróbki i wstawiania 'komentarzy'?
a co konkretnie? Przejazdów było dwa... jeśli chodzi o wyścig, reszta nieudana ze względu na dość spory ruch za jednym razem i złe ustawienie się na światłach za drugim razem
mogę wstawić filmiki surowe ale Bimski one nic nie zmienią, przecież nie zrobiłem lustrzanego odbicia aby Ligar był pierwszy...
jest cała Twoja wypowiedź i cała wypowiedź Pitera, komentarz Ani i urywki z parkingu, są oba wyścigi i nic nie jest zakłamane, jedynie złożone do całości by nie zajmowało 10Gb i trwało krócej... pousuwałem tylko te minuty kiedy to czekaliśmy aż się obrócicie na jednym skrzyżowaniu czy na rondzie.
Może powiesz mi czego Ci brakuje... wstawię,
nawet muzyki nie podstawiałem aby było wszystko jak było w rzeczywistości (złe wsadzenie biegu w pierwszym przejeździe <- jak sam powiedziałeś)
fakt faktem powinien być jeszcze film z Kaczo ale niestety Kaczo był niedyspozycyjny i troszkę zamulał że wyglądało to jak by był pilotem "wycieczki" a widać go w 1:31 filmu ;) a sama ustawka z Kaczo jedna przegrana przez Kaczo została nagrana od połowy. Druga, którą podobno Kaczo wygrał odbyła się poza widownią od jednego ze skrzyżowań gdzie się "obracali". Ja tego nie nagrałem i nie widziałem dlatego wstawione nie jest...
Jagiel pojedynek z kaczo jeszcze będzie... on zrobi ja zrobie i bedzie cacy :)
gorycz porażki??
gdzie miał być wyścig?? Od świateł przy MC'donaldzie i tam się odbył:
- dwa razy między AR156SW a BMW5E39 oba dostałeś baty
Ty wymagasz abym ja pokazał ten co stanąłeś z Kaczo przy KFC koło Stella Sawickiego... więc co Ty wymagasz abym co nagrał? błękitnym24 z TVN miałem za Wami latać? Było mówione że startujecie ze świateł przy MC'donaldzie i to jest nagrane.
Na początku byłeś taki pewny swego sznycelwagona że zabrałeś balast w postaci dziewczyny/koleżanki (jechała z Tobą w pierwszym wyścigu) jak już widziałeś że jednak nie jest tak łatwo i dostałeś baty tłumacząc źle włożonym biegiem w drugim wyścigu poprosiłeś by wysiadła... za jednym i drugim razem dostałeś baty... więc co tutaj jest nieprawdą?? Dostałeś 2 razy przy dwóch startach :)
ok niech będzie ze za pierwszym razem miałeś balast i źle włożony bieg... za drugim razem co poszło nie tak??
jak się nie potrafisz do tego przyznać że małorasowa Alfa w jtd zrobiła bardziej rasowe (Twoim zdaniem) BMW w benzynie to nie oczerniaj że ktoś jest nieobiektywny lub zakłamuje rzeczywistość. Tyle w temacie bo znowu będzie że OT