Strona 20 z 29 PierwszyPierwszy ... 1011121314151617181920212223242526272829 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 285

Temat: jezdzi ktos pod reala w czwartki??

Larry
    Gość

Domyślnie

byłem na bora wczoraj, po 21, ale oprocz mnostwa motocykli robiacych "Wziummm" nie widzialem nikogo/nic ciekawego

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał Larry Zobacz post
    byłem na bora wczoraj, po 21, ale oprocz mnostwa motocykli robiacych "Wziummm" nie widzialem nikogo/nic ciekawego
    Larry a nie mówiłam?? nie było ważnych osobistości z krakowa i śląska więc dlatego ani ciekawych wozów ani ciekawych ludzi nie spotkałeś
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

mrutyś
    Gość

Domyślnie

z życia Bora czy tam bara bara (jak kto woli) przepraszam że zainteresowani tyle musieli na filmik czekać

Ustawka AR 156 SW 2,4jtd vs. BMW 5 e39 2,5 R6

klikamy i oglądamy

Podziękowania:
    Ligarowi i Bimskiemu za wyścig w sportowej atmosferze
    Ani za komentarz
    Piterowi za wypowiedź
    zgromadzonym osobistościom za przybycie
    sobie za radosną twórczość tego filmu

---------- Post dodany o godzinie 01:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:51 ----------

oczywiście cały wyścig odbył się zgodnie z panującymi w PL przepisami ruchu drogowego
    jeśli ktoś by się poczuł urażony filmem zażalenia proszę składać najlepiej do Boga...
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 04-05-2010 o 01:11

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna Zobacz post
    oczywiście cały wyścig odbył się zgodnie z panującymi w PL przepisami ruchu drogowego
    oczywiście

sobie za radosną twórczość tego filmu
    no powiem Ci stachu że bardzo fajnie złożyłeś ten filmik co do samego filmu - komentarz raczej zbędny, wszystko widać jak na dłoni
    Today we are living our future memories..

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Gdzie pojedynek z 166 (kaczo) ???

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    ...

no powiem Ci stachu że bardzo fajnie złożyłeś ten filmik co do samego filmu - komentarz raczej zbędny, wszystko widać jak na dłoni
    Nie dziwi mnie, że filmik Ci się podoba, bo faktycznie jest dobrze złożony i fajnie nakręcony. Jednakże mnie bardziej by się podobał, gdyby zawarto w nim sytuacje, które miały miejsce, lecz z bliżej nieokreślonych przyczyn zostały wycięte. Moim zdaniem film jest mało, a nawet bardzo mało obiektywny, żeby nie nazwac go nieobiektywnym. Może by tak pokazac wszystkie zarejestrowane przejazdy bez obróbki i wstawiania 'komentarzy'?
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    a nawet bardzo mało obiektywny, żeby nie nazwac go nieobiektywnym.
    a co konkretnie? Przejazdów było dwa... jeśli chodzi o wyścig, reszta nieudana ze względu na dość spory ruch za jednym razem i złe ustawienie się na światłach za drugim razem
    mogę wstawić filmiki surowe ale Bimski one nic nie zmienią, przecież nie zrobiłem lustrzanego odbicia aby Ligar był pierwszy...
    jest cała Twoja wypowiedź i cała wypowiedź Pitera, komentarz Ani i urywki z parkingu, są oba wyścigi i nic nie jest zakłamane, jedynie złożone do całości by nie zajmowało 10Gb i trwało krócej... pousuwałem tylko te minuty kiedy to czekaliśmy aż się obrócicie na jednym skrzyżowaniu czy na rondzie.
    Może powiesz mi czego Ci brakuje... wstawię,

nawet muzyki nie podstawiałem aby było wszystko jak było w rzeczywistości (złe wsadzenie biegu w pierwszym przejeździe <- jak sam powiedziałeś)

Cytat Napisał Jagiel Zobacz post
    Gdzie pojedynek z 166 (kaczo) ???
    fakt faktem powinien być jeszcze film z Kaczo ale niestety Kaczo był niedyspozycyjny i troszkę zamulał że wyglądało to jak by był pilotem "wycieczki" a widać go w 1:31 filmu a sama ustawka z Kaczo jedna przegrana przez Kaczo została nagrana od połowy. Druga, którą podobno Kaczo wygrał odbyła się poza widownią od jednego ze skrzyżowań gdzie się "obracali". Ja tego nie nagrałem i nie widziałem dlatego wstawione nie jest...
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 04-05-2010 o 12:41

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Jagiel pojedynek z kaczo jeszcze będzie... on zrobi ja zrobie i bedzie cacy
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

...

fakt faktem powinien być jeszcze film z Kaczo ale niestety Kaczo był niedyspozycyjny i troszkę zamulał że wyglądało to jak by był pilotem "wycieczki" a widać go w 1:31 filmu a sama ustawka z Kaczo jedna przegrana przez Kaczo została nagrana od połowy. Druga, którą podobno Kaczo wygrał odbyła się poza widownią od jednego ze skrzyżowań gdzie się "obracali". Ja tego nie nagrałem i nie widziałem dlatego wstawione nie jest...
    I tyle w tym temacie. Jak ja zaspałem na światłach to trzeba zrobic slowmo i podkreślic, a gdy alfa dała dupy, to trzeba jakoś marnie to wytłumaczyc. Alfiści? Chyba raczej alfabrandzlung się tutaj odbywa.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    I tyle w tym temacie. Jak ja zaspałem na światłach to trzeba zrobic slowmo i podkreślic, a gdy alfa dała dupy, to trzeba jakoś marnie to wytłumaczyc. Alfiści? Chyba raczej alfabrandzlung się tutaj odbywa.
    gorycz porażki??
    gdzie miał być wyścig?? Od świateł przy MC'donaldzie i tam się odbył:

- dwa razy między AR156SW a BMW5E39 oba dostałeś baty

Ty wymagasz abym ja pokazał ten co stanąłeś z Kaczo przy KFC koło Stella Sawickiego... więc co Ty wymagasz abym co nagrał? błękitnym24 z TVN miałem za Wami latać? Było mówione że startujecie ze świateł przy MC'donaldzie i to jest nagrane.

Na początku byłeś taki pewny swego sznycelwagona że zabrałeś balast w postaci dziewczyny/koleżanki (jechała z Tobą w pierwszym wyścigu) jak już widziałeś że jednak nie jest tak łatwo i dostałeś baty tłumacząc źle włożonym biegiem w drugim wyścigu poprosiłeś by wysiadła... za jednym i drugim razem dostałeś baty... więc co tutaj jest nieprawdą?? Dostałeś 2 razy przy dwóch startach
    ok niech będzie ze za pierwszym razem miałeś balast i źle włożony bieg... za drugim razem co poszło nie tak??

jak się nie potrafisz do tego przyznać że małorasowa Alfa w jtd zrobiła bardziej rasowe (Twoim zdaniem) BMW w benzynie to nie oczerniaj że ktoś jest nieobiektywny lub zakłamuje rzeczywistość. Tyle w temacie bo znowu będzie że OT
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 04-05-2010 o 13:07