Piasty, łożyska gdzie one są gdzie one są;) ?
Printable View
Piasty, łożyska gdzie one są gdzie one są;) ?
Panowie, w Intercars pojawiły się piasty Optimal. Cena jak na tego producenta też niezła.
Tu powinni mieć trochę taniej http://e-autoparts.pl/zestaw-lozysk-kola-p-1331629.html
Jeździ ktoś na tym optimalu? kilka lat temu kupiłem do Omegi optimala i nie przejechał 1000 km zaczął wyć reklamacji nie uznali, kupiłem używkę KOYO oryginał problemy się skończyły.
Hehh... Poczytaj trochę postów wyżej, to pytanie już padło.
Może było coś nie tak z montażem? Ja na optimalu w 159 przejechałem jakieś 5000 km i jest ok. Wiem, że to mało, ale przynajmniej wiesz, że za 1000 km się nie rozleci. Pewien mechanik pisał tutaj, że montował te piasty do 159 już od jakiegoś czasu i ludzie nie narzekali.
BTW dziwie się niektórym, że jeszcze nie kupili Optimali tylko czekają na niewiadomoco i cały czas marudzą, że oryginał drogi i następna dostawa SNR za pół roku. Panowie – czas kupować Optimale (skoro są) i zapomnieć o temacie huczącej piasty !!!
Ja też chciałem czekać ale nie dałbym rady już dłużej tak jeździć. Wymieniłem na optimala i jak na razie spokój:) Chociaż było ostatnio dostępne na allegro łożysko z SNR za ok 500zł ale chyba aukcja się już skończyła.
Udało sie komus dzisiaj zakupic?
O 9 zlozylem zamowienie i niestety dostalem przed chwila info, ze brak w magazynie..
To juz przestaje byc smieszne.
Gdzie zamawiałeś?