To napisz / zadzwon do sprzedawcy ( Tomka ) i zapytaj i juz
Dziś właśnie dostałem nr przesyłkiNie mogę doczekać się wymiany, bo strach już jeździć :/
a mi się nie udało w ogóle skontaktować, nic to znajdę coś innego![]()
Spokojnie - wszyscy co zamawiali piasty - dostaną je. Na bieżąco pakujemy i wysyłamy. Jest masakra z tym towarem, bo oprócz tego co doszło teraz najprawdopodobniej do końca lipca będzie z piastami lipa. Nie wiadomo tez, czy Optimal w ogóle wznowi dostawę w sierpniu, tak więc chyba trzeba powoli organizować towar bezpośrednio z Chin...
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Tak czytam i czytam i oczom nie wierzę... Tak dramatyczna dostępność części?! Nieważne. Słuchajcie ja mam problem taki. Kupiłem niedawno nową bellę i mam pytanie, bo opcje mam dwie. Huczy mi koło, ale też wyraźnie czuć bicie. To objaw piasty czy raczej, gdzieś uderzonej opony/felgi?
Pytanie do poszukujących - czy próbowaliście kupic piasty na przód bezpośrednio np na stronie SNR ?
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"