Dziwnie to tłumaczysz. Obchodziłem sie z dywanikiem jak z jakiem a tu sie dziura zrobiła? Ciekawe i zaznaczam, że w szpilkach nie podróżuje.
Printable View
Załącznik 70379
Witam,
Ja także już jestem posiadaczem naszych klubowych dywaników dzięki mojej kochanej dziewczynie:) Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z estetycznego i dobrego wykonania no ale.... Ale dywanik od strony pasażera gdzie właśnie moja kochana jeździ jest jakby źle wykonany ponieważ w górnej części jest źle dopasowany co razi moją kobietę:( Czy ktoś z Was tez ma taki problem? Powyżej wklejam zdjęcie:
W AR 166 były dwie wersje podłogi, w tym wypadku pytałem każdego czy posiada tą płytę czy nie. Podobnie było i w Twoim wypadku - pytałem o płytę i dostałem odpowiedź że płyta jest a mimo to zamówiłem do wersji bez płyty - moja wina :) Zamówię dla Ciebie raz jeszcze poprawny dywanik, oczywiście nie poniesiesz żadnych dodatkowych kosztów :) a tymczasem przepraszam za zaistniałą pomyłkę :)
Dziękuję:)
Nic nie szkodzi, ważne że sprawa jest wyjaśniona; w takim razie czekam na nowy dywanik:)
to jest możliwość jeszcze zamówienia dywaników ?
właśnie, kiedy następna edycja? ;-)
Kolejna tura zapisów ruszy z początkiem października jak tylko zamknę zapisy na kubki i zestawy piśmienne. I od tej pory dywaniki będzie można zamawiać non stop a ja tylko te zamówienia będę zlecał producentowi do realizacji raz na 2 tygodnie :) Także jeszcze chwilka cierpliwości
A czy na zimę będzie opcja dywaników gumowych? Czy pozostaje nam tylko zakup we wlasnym zakresie np na allegro..
przeciez juz bylo kilka takich pytan.Nie bedzie gumowych dywanikow.
Ja jestem strasznie rozczarowany tymi dywanikami. Po 2 tygodniach wyglądają jak oryginały 4 letnie napisów już praktycznie nie ma( jak rozpakowałem to już nie wyglądały najlepiej) Do tego w 159 musieli brać wymiar z podłogi, a nie z oryginalnego wymiaru, bo są za duże( stopery wychodzą pod szynami fotela, czaem sie klinuje srzęgło, stoper w dywaniku kierowcy koliduje z awaryjnym wyłączaniem paliwa). Po 2 tygodniach u kierowcy juz sie tak ubilo miejsce nóg, że niedługo bd dziura. Może to mi się taki feler trafił. Ja nie polecam, drogo i tandetnie :/
Potwierdzam kolegę verbi , dywanik się rozłazi , jest zmechacony , trwałość fatalna a cena kosmiczna.
Z czego mam się cieszyć ,dywaniki już wyglądają fatalnie a zapachów nie widzę do dzisiaj. Trzymajmy się obiecanych paramatrów i terminów to nikt nie będzie narzekał.
Ja mam dywaniki już kilka miesięcy i co do trwałości nie mam żadnych zastrzeżeń. Natomiast mam DUŻE problemy jeśli chodzi o rozmiar u kierowcy. Ta wystająca część jest zdecydowanie za krótka o jakieś 5 cm i uważam to za naprawdę problem bo potrafi zablokować pedał gazu! Pół biedy jak stoisz na luzie na światłach ale mnie się zdarzyło przy 100 km/h na trasie, człowiek się nie spodziewa takiej głupoty - auto samo przyspiesza a po wciśnięciu sprzęgła obrotomierz leci na czerwoną...
Więc jak dla mnie dywaniki do GT są do poprawy, ja mogę dopłacić te 5 zł żeby tylko były dłuższe. No i wg mnie te spinki są zdecydowanie za słabe. Przy zwykłym użytkowaniu często się wypinają. Wolałbym żeby były ciężkie do wyjęcia bo co ile się wyciąga z auta... Dodam że mam prawidłowo zamontowane :)
Z zakupu jestem zadowolony ale jeśli tego nie poprawią to więcej nie kupie.
Ja wiem że tak można zrobić i chyba tym się skończy ale wtedy na "krótsza" (wcięcie) część już się podnosi bo podłoga tam idzie do góry. Jeśli wiesz o co mi chodzi :) Generalnie wydłużenie dywanika byłoby najlepsze. I mnie się niestety przytrafiło kilka razy a już się boje bo teraz żona jeździ...
Jakość póki co ok, ale przyznam racje jeśli chodzi o spinki, bardzo łatwo się wypinają.
czekam na następną turę zapisów ;)
Gdzie można zakupić te dywaniki? Bardzo chętnie zamówię takowe.
Tu na forum raz na jakiś czas /średnio 2/3 razy do roku/ prowadzimy zapisy. Myślę że gdzieś w lutym ruszy kolejna edycja
dzięki bardzo kolego za odpowiedź, w takim razie będę czekał cierpliwie
miala byc opcja zamawiania caly czas i cos chyba nie wyszlo??
Flatbeet a czy będą dywaniki do 916 Spidera?
Wymiary to chyba są takie same jak do gtv ale na 100% nie wiem.
Bo w swoim żadnych nie mam ;/ a na lato muszę jakieś kupić, więc wolałbym od Ciebie. Bo te w 156 od Cb spisują się idealnie :)
Ale dywaniki do tego Spiderka są w ofercie cały czas :)
Tak? To przypomnij mi cenę i wzór do Spiderka :) bo szczerze powiem nie chce mi się tylu stron przerzucać i szukać :)
no nie pamiętam jaki jest wzór ale wiem że pasuje bo już parę sztuk poszło a cena za komplet to 90zł bo tam te dywaniki są mniejsze niż normalne w innych modelach
90zł to cena z przesyłką czy bez?
Zamówię pod koniec stycznia tylko nie mogę się zdecydować na kolor nici ;/ albo wezmę szarą albo czerwoną...
Witam kupię do 156
Premium czarne z czerwonymi obszyciami
Witam jesli jest juz opcja zamawiania to prosze o Premium do 159 z czerwonym logo.
Cześć jeśli można już zamawiać piszę się na czarne premium z czerwonymi obszyciami do AR 156 :)
jeszcze nie można zamawiać, zapisy ruszą 4 marca, w osobnym temacie będzie formularz zamówienia do wypełnienia :)
Oki. Pozdrawiam
Tak jutro ruszam z zapisami ale zapisy będą przez formularz w odpowiednim temacie więc każdy będzie sie sam zapisywał :)