Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Hans ja jak zjeżdżałem na Murcki tez bokiem trochę poleciałem na tych liściach :D
Ja też dziękuję za spota :P Musiałem się zmyć wcześniej bo dzisiaj miałem egzamin z fizyki, ale... zdałem go !! W ostatnim możliwym terminie :D fuck yea! tak to się robi na polibudzie :D Tak więc teraz postaram się częściej wpadać na spoty :D hehe :D Pozdro!
Dziękuję! :) Jeszcze nie wiem, ale trzeba się kiedy zgadać bez naszych belli i to oblać :D
E no toć my są sąsiedzi to jakoś sie to zorganizuje...albo na następny kopcowy spot przyjade z kierowcą czyt.żoną:) to bydzie się szło za zdrowie napić:D
To ja może zamurzynie moją dziewczynę jako kierowcę, ale wtedy niestety przyjadę gejvagenem Polo ;P ale za to w najszybszym kolorze - czerwonym :D
Dawno mnie tu nie było więc….
Chciałbym się… pożegnać. Naprawdę super ekipa się zbierała w czwartki. Szkoda, że już nie będę was odwiedzał co tydzień…
Pamiętam początki, jak marzliśmy z P4 sami, bo Venom uciekał do kolegów z Audi (foch!) :D. Czasami się dołączali Aniucha czy Izane. Później było wielkie bum, wpadałem na spota, stało z 10 Alf i nikogo nie znałem hahaha…. Naprawdę, będzie co wspominać. Pozdrawiam i do zobaczenia na jakichś większych zlotach.