Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Hans ja jak zjeżdżałem na Murcki tez bokiem trochę poleciałem na tych liściach![]()
Ja też dziękuję za spotaMusiałem się zmyć wcześniej bo dzisiaj miałem egzamin z fizyki, ale... zdałem go !! W ostatnim możliwym terminie
fuck yea! tak to się robi na polibudzie
Tak więc teraz postaram się częściej wpadać na spoty
hehe
Pozdro!
Dziękuję!Jeszcze nie wiem, ale trzeba się kiedy zgadać bez naszych belli i to oblać
![]()
E no toć my są sąsiedzi to jakoś sie to zorganizuje...albo na następny kopcowy spot przyjade z kierowcą czyt.żonąto bydzie się szło za zdrowie napić
![]()
To ja może zamurzynie moją dziewczynę jako kierowcę, ale wtedy niestety przyjadę gejvagenem Polo ;P ale za to w najszybszym kolorze - czerwonym![]()
Dawno mnie tu nie było więc….
Chciałbym się… pożegnać. Naprawdę super ekipa się zbierała w czwartki. Szkoda, że już nie będę was odwiedzał co tydzień…
Pamiętam początki, jak marzliśmy z P4 sami, bo Venom uciekał do kolegów z Audi (foch!). Czasami się dołączali Aniucha czy Izane. Później było wielkie bum, wpadałem na spota, stało z 10 Alf i nikogo nie znałem hahaha…. Naprawdę, będzie co wspominać. Pozdrawiam i do zobaczenia na jakichś większych zlotach.
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV