Printable View
ale miales szczescie zobaczyc tyle alf.Zazdroszcze Ci:D
Cytat: Napisał mekka27 Pozdrowienia dla 22 (chyba) alf poczynając od RZ, RK przez RDE kończąc na RNI widzianych wczoraj w Wyżnym na parkingu :D :D :D nie wiem czy nie chodziło Ci o RMI :P ale może mi umknęła jakaś RNI :)
Cytat: Napisał mekka27 Pozdrowienia dla 22 (chyba) alf poczynając od RZ, RK przez RDE kończąc na RNI widzianych wczoraj w Wyżnym na parkingu A żadne RKL nie rzuciło się w oczy?:P
Cytat: Napisał Hundzflot7 nie wiem czy nie chodziło Ci o RMI :P ale może mi umknęła jakaś RNI :) Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups :D - - - Updated - - - Cytat: Napisał kwasnybartek A żadne RKL nie rzuciło się w oczy?:P Już biję się w pierś... ups... ;)
Cytat: Napisał mekka27 Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups :D - - - Updated - - - Już biję się w pierś... ups... ;) O RRS'ach zapomniałeś:P - - - Updated - - - Cytat: Napisał odrobina156 O RRS'ach zapomniałeś:P Jeszcze 166 była na LHR...:P
Maciek bo nikt cebulorzy nie lubi hahahahaha:D
Cytat: Napisał Czarny_28 Maciek bo nikt cebulorzy nie lubi hahahahaha:D Oj Ty gumioku z Dębicy:P
Cytat: Napisał mekka27 Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups :D może i była tam RNI :D mówię, że nie zwróciłem uwagi na wszystkie rejestracje, a mi się w oczy rzuciło RMI więc tak się pytam :D hehe :D
Cytat: Napisał odrobina156 Oj Ty gumioku z Dębicy:P hahahaha to sobie komplemenciki napisalismy:D.Pozdrawiam Gumioka z Ropcyc...polo sie Ropcyce
Cytat: polo sie Ropcyce aż się popiół sypie.....Ha ha ha :D