ale miales szczescie zobaczyc tyle alf.Zazdroszcze Ci
Napisał mekka27 Pozdrowienia dla 22 (chyba) alf poczynając od RZ, RK przez RDE kończąc na RNI widzianych wczoraj w Wyżnym na parkingu nie wiem czy nie chodziło Ci o RMI ale może mi umknęła jakaś RNI
Napisał mekka27 Pozdrowienia dla 22 (chyba) alf poczynając od RZ, RK przez RDE kończąc na RNI widzianych wczoraj w Wyżnym na parkingu A żadne RKL nie rzuciło się w oczy?
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Napisał Hundzflot7 nie wiem czy nie chodziło Ci o RMI ale może mi umknęła jakaś RNI Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups - - - Updated - - - Napisał kwasnybartek A żadne RKL nie rzuciło się w oczy? Już biję się w pierś... ups...
Napisał mekka27 Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups - - - Updated - - - Już biję się w pierś... ups... O RRS'ach zapomniałeś - - - Updated - - - Napisał odrobina156 O RRS'ach zapomniałeś Jeszcze 166 była na LHR...
Maciek bo nikt cebulorzy nie lubi hahahahaha
Napisał Czarny_28 Maciek bo nikt cebulorzy nie lubi hahahahaha Oj Ty gumioku z Dębicy
Napisał mekka27 Hmm... 156 FL to nie była RNI ???? ups może i była tam RNI mówię, że nie zwróciłem uwagi na wszystkie rejestracje, a mi się w oczy rzuciło RMI więc tak się pytam hehe
Napisał odrobina156 Oj Ty gumioku z Dębicy hahahaha to sobie komplemenciki napisalismy.Pozdrawiam Gumioka z Ropcyc...polo sie Ropcyce
polo sie Ropcyce aż się popiół sypie.....Ha ha ha
Zobacz tagi
Zasady na forum