a to nawet nie myślałem o Tobie, ale w sumie też się zaliczasz po ostatnim :D
Printable View
Poprostu Adam$ jeździ tak szybko, że mu się wszystko zaczyna rozmywać (tak jak w tych filmach i grach ) i nie widzi, że jedzie jakaś Alfa i na dodatek mu macha :D
Pozdrawiam Piotrasa, którego Alfa stała dziś ok. południa pod Kauflandem w Tychach.
O ile to nadal jest Alfa Piotrasa:)
ta srebrna 166 jest do sprzedania od mniej więcej roku, ale właściciel nigdzie jej nie ogłasza. Za to mało jeździ, bo ma prawo jazdy zabrane a żona już 2 rok nie potrafi zdać :)
Pewnym jest, że Alfisti z niego nie bardzo :)
Rufiki - ja w Rudzie bywam przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale mnie jak chcesz upolować to szukaj bardzo ładnej 166 a nie takiego paścia jak przed MOSIRem :D
Pozdrawiam kierownika srebrnej Brery, która skutecznie mi uciekała aż do Częstochowy:P Nie wiem, czy ten ktoś jest wśród nas, ale Brera była kabrio więc dość charakterystyczna :) Śmigała, aż miło ją było gonić - chociaż ze skutkiem średnim :D
Dodatkowo pozdrawiam miłego pana w czarnej 159 mijanego w Siewierzu na światłach - pomrugane, pomachane - miło :)
aaaa
to dla tego pytałeś o cenę tych nakładek na "pedały" ( homoseksualistów ) i podstopnik od GTA
:P
nowe w promocji chyba 450zł :D
i żeby nie było poza tematem :
pozdrawiam Piotrusia ( sąsiada ) z Forda Focusa i dziękuję za użyczenie prądu do rozruchu mojej po prawie 4 tygodniowym postoju w warsztacie - odpaliła i sobie pojechałem do domu :-)