no dla mnie jazda ponizej 2k to mega niskie obroty jak na benzyne :P auto nie modzone bo nowe i na gwarancji, na mody przyjdzie pora, wczesniej pewnie box wleci
tak tak zapedzilem sie troche z tym zeglowaniem, mialem na mysli oczywiscie (za) wysoki bieg przy niskich obrotach i znikome hamowanie silnikiem. Po przesiadce z manuala to w sumie jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba w automacie, wole redukowac predkosc silnikiem niz hamulcem jak za kims jade np. a jadac w pelnym automacie tutaj zaczynam sie zawsze zblizac bez manualnej redukcjiCytat:
Napisał epsonix
MY'2020 z marca, z serwisem juz gadalem przy okazji zmiany oleju przy 1,5k, mowilem ze taki blad mi sie pojawil ale skasowalem sam, powiedzieli ze jak sie pojawi znowu zeby nie kasowac to sami zczytaja, zeby w razie czego miec udokumentowane. Nie sadze zeby to bylo cos wielkiego bo jak mowie auto jezdzi z nim zupelnie normalnie, podejrzewam ze to moze byc zwiazane z tymi zaostrzajacymi sie eko normami, a przy niskich obrotach jest z reguly bogatsza mieszanka i moze sonda za katem wylapuje cos co jej sie nie podobaCytat:
Napisał epsonix